Terhesség alatt valóban tágul a csípő?
Figyelt kérdés
Kb. 3-4 hete fáj a comb-csont és a medencecsont találkozásánál valami. Hol az egyik oldalamnál, hol a másik, de néha annyira, h. alig bírok lábra állni. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor az ideg becsípődik, de mivel pont most történik és ráadásul felváltva, ezért gondolom, h. a csípőmnél rendeződik át valami és az okozhatja. Járt már így valaki?
14 hetes kismama
2008. máj. 26. 13:08
1/5 anonim válasza:
Szia! Igen, ez egy ilyen "sport"...nekem is fájt, egyszerre is meg külön is a két oldalon.Teljesen normális, átalakul a szervezeted a baba kihordására.
2/5 anonim válasza:
Hát ha elég karcsú vagy, akkor elképzelhető, hogy mostmár elkezdett tágulni a csípőd, hogy a baba elférjen. Terhesség után pedig vagy visszamegy, vagy úgymarad... ez sajnos alkat kérdése :(
3/5 anonim válasza:
En 24 hetes vagyok, es szinten ezzel szenvedek.
4/5 anonim válasza:
Szia, nekem az első babánál 10 cm-t tágult a csípőm, de szülés után szépen vissza is állt az eredeti állapotára. Most a második babánál kb. 6-7 cm-nél tartok és most vagyok 32 hetes.
5/5 anonim válasza:
Én 20 hetes vagyok, ugyan nem mértem mennyit szélesedtem, de a nadrágomon érzem hogy valamennyi azért lett. összesen 3 kilót híztam eddig, azt is hasra, így a csípőm valószínű tényleg szélesebb lett (pedig eddig sem volt egy keskeny valami), nekem is van néha becsípődés érzésem, valószínű ez vele jár...
kitartás, a kellemes része csak most jön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!