Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet-e, hogy mégis babát várunk?

Lehet-e, hogy mégis babát várunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, hogy dokihoz kell elmennem, ő tudná csak megmondani, hogy mi a helyzet. Szóval légyszi, ne ezzel gyertek. Szóval: úgymond rendszeresen menstruálok. 3 napig van vérzésem, de nekem eddig is így volt, már évek óta. Időnként mozgásokat érzek a hasamban, mint mikor az első babánkat is vártam, annak már több mint egy éve. Csináltam 2 tesztet, de negatívak lettek. Készülök dokihoz.

Ha esetleg valaki azzal jönne, hogy de hülye vagyok, ha terhes lennék és a baba már abban a stáduimban lenne, hogy kezdene mozogni és ilyenkor már a hason is meglátszik. annak elárulom, hogy első gyerekemnél 4 hónaposan éreztem először a mozgást és csak a hetedik hónap végén, a nyolcadik elején kezdett nőni a hasam. Egészséges kisbaba lett, 53 centi és 3,55 kg, szóval nem is olyan kicsi.

2012. nov. 27. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Én első két hónapba rendesen menstruáltam. De a tesztnek meg már ki kéne mutatnia, ha még nem vagy 3 hós terhes. Mert 3 hós terhességet a teszt sem mutat ki már.
2012. nov. 27. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért nem mutatja ki a 3 hónapos terhességet a teszt??? Nekem ez új!! akkor már nem vagy az??? na mindegy.

De szerintem ha már úgy érzed h mozgolódni kezd akkor annak a tesztnek pozinak kellett volna lennie. De így sajnos semmit nem tudunk neked mondani egy doki a megoldás az egészre. Nem lehetetlenség h baba lesz.

25hkm

2012. nov. 27. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így, a frász kerülhetett, de csak a beleim voltak, a gázok.
2012. nov. 27. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
2-es azért nem mtatja ki, mert akkor már nem termelődik HCG.
2012. nov. 27. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez óriási baromság amit írtál h nincs HCG szint!!!! Kicsit nézz utána! Ilyeneket ne mondogass mert nem igaz!

Valamennyi vizelet- vagy vérvizsgálat a méhlepény által termelt β-hCG kimutatásán alapul. A β-hCG szint röviddel a megtermékenyített petesejt méhlepénybe való beágyazódása után (a fogamzást követő 8-9. napon - lásd 2. ábra) megemelkedik és hozzávetőlegesen 48 óránként megkétszereződik. Csúcsértékét az 50-75. nap között eléri, majd alacsonyabb szintre esik vissza a terhesség második és harmadik harmadában.

A β-hCG szintjei

Normál érték a vérszérumban: <2 U/l

Terhességben:

3. hét ˂50

4. hét <400

7. hét 5000-90000

10. hét 40000-230000

13. hét 40000-140000

2. harmad 8000-100000

3. harmad 5000-65000

Tehát ez alapján a szülés előtti időkben kb annyi a hcg mint a hetedik héten volt.

Vagy itt van ez : [link]

Második voltam!!!

2012. nov. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!