Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes kismama vagyok...

Divaa18 kérdése:

22 hetes kismama vagyok tegnap elmentem röntgenre nagy baj?

Figyelt kérdés
Az álkapcsom nagyon fáj ezért elküldött vele röntgenre de az orvos meg a mellkasomrol is keszitetett röntgent és nem közöltem az orvossal hogy állapotos vagyok viszont utána olvastam és nagyon aggódom hogy lehet e maradandó károsodása a babának mivel tegnap meg má is éreztem mozgást így kicsit megnyugodtam hogy él meg! Vajon lehet maradandó károsodása? Úgy tudom 22 hetes magzat már teljesen kifejlodott?

2012. nov. 27. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

De ha már így döntöttél Kérdező és ha már tegnap kiírtad a fájdalomcsillapítós kérdést, legalább egy guglizást megért volna a dolog röntgen, terhesség címszavakkal röntgen előtt. Valószínűleg egy ólomköpennyel orvosolható lett VOLNA a mai és innentől az elkövetkező 18heti aggódásod:

"Ha mellkasröntgenre vagy olyan végtagröntgenre van szükség, ahol a hasat is érheti a sugárzás, a hasat ólomköténnyel takarják el, így a magzat nem károsodhat."

2012. nov. 27. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező te voltál az idióta és mégis a mi válaszainkat törölteted??? MInek tetted fel akkor a kérdést??? Fáj az igazság????
2012. nov. 27. 16:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem töröltem semmit nyisd ki a szemed ahelyett hogy undormanyokat írsz ki nő létedre :)) éleg szomorú hogy így viselkedsz biztos nem lehet több az eszed egy 18 éves kislanynal biztos nincsen sok ismerösöd ezzel a viselkedesel.
2012. nov. 27. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem miért kell mindenféle rémtörténeteket írni a kérdezőnek?Oké kicsit fura h nem tudta h a röntgen káros lehet de attól még nem kell így válaszolni.
2012. nov. 27. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
Te osztod az észt ezzel a hozzáállással??? Kettőnk közül mégis több eszem van :) de nem baj betudom elmeháborodásnak ami tetteddel mai is bizonyítottad semmi trágárt nem írtam csak annyit h miért gondolod h ki van fejlődve teljesen a kicsi a 22. hétre!!!!???? DE igazad van én vagyok a tini! Nem fogok neked magyarázkodni de hidd el idősebb vagyok nálad és több ésszel rendelkezem mint te!!!! Kicsit ezen gondolkodj el mielőtt kinyitod a szádat kiscsillag!
2012. nov. 27. 17:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Szegény gyermeked, imádkozz érte, egyebet nem tehetsz! Próbálj felnőni mire megszületik!
2012. nov. 28. 13:09
 17/17 tkata81 ***** válasza:
100%

Úr isten!

Én elhiszem, hogy valaki nincs mindenben képben, én is első terhes vagyok, de inkább mindenhol feleslegesen szólok, ha valami vizsgálat van, vagy gyógyszert akarnak adni, és utána is nézek a neten.

Elhiszem, hogy szar, hogy páran erősebben leteremtettek,de teljesen megértem őket, sajnos igazuk van, felelőtlen voltál! Egy röntgen nagy károkat tud okozni, de remélem nem lesz gond és megúszod.

Viszont az orvost sem értem, tudnia kellett, hogy terhes vagy, nem?

Én személy szerint még nyaki uh-ra sem akarok elmenni, inkább kihúzom szülésig, aztán utána, pedig a doki szerint az nem árthat, de mégis úgy féltem a picit, hogy inkább nem kockáztatok semmit.

Remélem nem lesz baj, de beszélj a dokival és ezentúl mindenhol szólj, hogy terhes vagy!!!

27 hkm

2012. nov. 30. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!