22 hetes kismama vagyok tegnap elmentem röntgenre nagy baj?
De ha már így döntöttél Kérdező és ha már tegnap kiírtad a fájdalomcsillapítós kérdést, legalább egy guglizást megért volna a dolog röntgen, terhesség címszavakkal röntgen előtt. Valószínűleg egy ólomköpennyel orvosolható lett VOLNA a mai és innentől az elkövetkező 18heti aggódásod:
"Ha mellkasröntgenre vagy olyan végtagröntgenre van szükség, ahol a hasat is érheti a sugárzás, a hasat ólomköténnyel takarják el, így a magzat nem károsodhat."
Úr isten!
Én elhiszem, hogy valaki nincs mindenben képben, én is első terhes vagyok, de inkább mindenhol feleslegesen szólok, ha valami vizsgálat van, vagy gyógyszert akarnak adni, és utána is nézek a neten.
Elhiszem, hogy szar, hogy páran erősebben leteremtettek,de teljesen megértem őket, sajnos igazuk van, felelőtlen voltál! Egy röntgen nagy károkat tud okozni, de remélem nem lesz gond és megúszod.
Viszont az orvost sem értem, tudnia kellett, hogy terhes vagy, nem?
Én személy szerint még nyaki uh-ra sem akarok elmenni, inkább kihúzom szülésig, aztán utána, pedig a doki szerint az nem árthat, de mégis úgy féltem a picit, hogy inkább nem kockáztatok semmit.
Remélem nem lesz baj, de beszélj a dokival és ezentúl mindenhol szólj, hogy terhes vagy!!!
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!