Már egy hete nem érzem mozogni?
Figyelt kérdés
13 hetes korától érzem a magzatmozgást, de egy hetes sajnos egyáltalán nem. Írtam már ki számtalan kérdést, de azt mondták, ne izguljak, csak még sok helye van a babának.
Szerdán töltöm a 17 hetet, harmadik baba.
2012. nov. 26. 18:01
31/70 anonim válasza:
Ha valóban annyira aggódnál, már elmentél volna orvoshoz.
Egyébként valószínűleg minden rendben van, de ezt 100%-ra úgyis csak orvos tudja mondani.
(Azért nem kis merészség úgy harmadik gyereket vállalni, hogy még egy taxit hívni sincs pénzed :( )
32/70 anonim válasza:
ne úgy értsd a kifogást szót mintha te nem akarnál menni.. rosszul fogalmaztam én is de akármilyen tippet adunk egyik se jöhet sajnos szóba...így értettem nem megbántani akartalak ezzel csak ez a tehetetlenség kinyírja az embert.. én legalább is így vagyok ezzel. Ha tudnék el is mennék akár értetek de ez nem így megy sajnos.
33/70 A kérdező kommentje:
Nem ír vissza a védőnő. 14 hetesen úgy éreztem, mintha szülnék, annyira görcsöltem. Akkor 3x hívtam, de nem vette fel. Kemény 5 nap múlva hívott vissza.
2012. nov. 26. 18:44
34/70 anonim válasza:
Jó arc a védőnéni... :( Írj majd légyszi, hogy mi volt!
35/70 A kérdező kommentje:
Persze megírom. Holnap mindenképp bemegyek a kórházba, csak nem rugdalnak ki.
2012. nov. 26. 18:47
36/70 A kérdező kommentje:
31-es. Spirál mellett fogant.
2012. nov. 26. 18:49
37/70 anonim válasza:
már régen megnézethetted volna magad, hogy minden rendben van-e minthogy eddig várj. Ha ezek nem foglalkoznak veled akkor keress másikat aki majd megnéz.
38/70 anonim válasza:
Én is voltam hasonlóan. Biztos voltam benne már a 11. héten hogy néha őt érzem. Persze nagyon össze vissza éreztem még, aztán egyre többször. Majd a 16. héten én sem éreztem már napokig, nagyon megijedtem mert egy babám már született halva. Megnézettem a dokival és szerencsére rendben volt. Bizony még beletelt pár hétbe mikor már rendszeresen naponta éreztem őt. Ő a 4. baba volt már akkor. Mondta a doki hogy ilyenkor még normális, volt olyan paciense aki a 23. hétbe érezte csak először. De azért ha nyugtalanit akkor jobb ha megnézeted, még ha ki is nevetnek. Te tudod hogy milyen sűrűn érezted eddig. Minden jót!
39/70 A kérdező kommentje:
Tudom. És már bánom, hogy eddig vártam. Csak nagyon sok dolgom van, van mikor el is felejtem figyelni, hogy mozog-e. Most bármit megadnák egy itthoni szívhang figyelőért.
2012. nov. 26. 18:57
40/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm 38-as. Eddig naponta 2-3x éreztem, nagyon nagyon gyengén, de most azt sem.
Általában ilyenkor, mikor a gép elött ülök, akkor szokott mocorogni, azért ülök itt már 2 órája, de semmi:(
2012. nov. 26. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!