Fejfájás.20 hetesen?
Figyelt kérdés
Az első harmadban többször is éreztem fejfájást. Aztán jobb lett. Most kb egy hete nem erős, de folyamatosan visszatérő fejfájásszerűt érzek. Másnak félidős kismamaként volt ilyen? Normális én ilyenkor? Mi lehet az oka?
(3. baba, van két "nagyobb itthon velem, nemrég költöztünk - csak ki vagyok merülve?)
A doki azt mondta vasat is kell szednem, mert nagyon úgy tűnik, hogy vashiányom is van. De ezzel összefügghet a fejfájás? Vagy mi lehet az oka?
2012. nov. 26. 13:55
1/1 anonim válasza:
Simán lehet hormonális (nekem egy fogamzásgátlótól nagyon fájt), a fáradtságtól, alacsony/magas vérnyomástól, időjárástól, és igen, lehet vitamin- vas- stb. hiánytól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!