Mi a kedvenc lánynevetek?
Figyelt kérdés
Volt néhány favorit, de már teljesen elkeveredtem, kezdem elölről.2009. aug. 17. 14:59
11/39 A kérdező kommentje:
Lilla, amit már ellőttünk.
Kamilla, Eliza, Abigél, Emília, Kinga...
2009. aug. 17. 15:30
15/39 anonim válasza:
ha lányom lett volna Luca Sára lett volna a neve
16/39 anonim válasza:
az Abigél és az Emília szép nevek. Nekem az Eszter tetszik, és a férjemnek a Vanda, de a doki lebeszélt a Vandáról, mert nálunk itt Romániában az összes cigány Vandana-nak hívja a lányát, most ez a menő név náluk... Régen Izaura volt, meg Sandokán :)
Szóval végül fiunk lesz
18/39 anonim válasza:
Szia,az én kislányom Csenge Zsófia.Most vagyok 24 hetes kismami és ha lányunk lessz Hanna lesz a neve.
19/39 anonim válasza:
az enyém Szintia,de imádom már.Úgy becézzük h Szintike.nekem mindig ez a név tetszett ugyhogy nem volt nehéz eldönteni hogy mi legyen a neve
20/39 anonim válasza:
Molli. Nagyon tetszik, de fiam lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!