Mennyit kapok majd a babára?
17 éves vagyok, mire szülök megleszek 18.
11 osztályom van meg de elvégzem a 12őt, semmi munkám nemvolt mennyi pénzt kapok a babára?? a családi pótlékon kívül jár valami?
Figyelj nem olvastam el a válaszokat az elsö undoritó isrástól. Én épp hogy betöltöttem a 16-ott most nyáron augusztusba pedig meg is született a kislányom. Ő 3 hónapos most :) Nem bántam meg. Énis járok suliba.
Egyszer kapsz 64.000 Ft-ott
És minden honapban kapsz gyest 28000FT + Családit
Nagyon kevés elöre szólók. De nekem mindenre elég és nem kel meg vennem a leroszabb tápszert, pelust és még egy kis játék is kijön mindig. Csak a ruha lesz a rosz :( Én szerencsére sokat kaptam. Ezért marad a játékokra :)
"100x osan visszafizetni"
Persze egy sima érettségivel ami még mindig nincs neki, majd olyan jó fizetése lesz hogy csak na. Te is valami álomvilágban élsz.
"az én anyukámék idejében nem volt divat megvárni míg lesz 5 év munkaviszonyuk hogy szüljenek."
Ez sem teljesen igaz az én anyukámnak már 14. év munkaviszonya volt szülés ellőtt. Szóval ez is egyénfüggő volt régen is meg ma is.
Bakker ha ennyire unatkoztok, hogy ilyen szem...ét válaszokat adtok, akkor válaszolhatnátok más kérdésekre is pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Megköszönném. Mellesleg, tiszteletre méltó, hogy a kérdező nem abortuszra akar menni. Vannak olyanok akik mindenbe belekötnek. Ha abortusz akkor gyilkos, ha 17-18 évesen szül akkor undorító?Van nektek gyereketek?pf.
köszi mindenkinek:)( aki normális volt, vagy normálisan tudta elmondani a véleményét)
Én úgy vélem felesleges ez az oldal,sok a rosszindulatú ember, vagy inkább olyat kéne bevezetni hogy akire sokan panaszkodnak azt kitiltani az oldalról:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!