Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit kapok majd a babára?

Mennyit kapok majd a babára?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, mire szülök megleszek 18.

11 osztályom van meg de elvégzem a 12őt, semmi munkám nemvolt mennyi pénzt kapok a babára?? a családi pótlékon kívül jár valami?

2012. nov. 24. 13:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
17%

Figyelj nem olvastam el a válaszokat az elsö undoritó isrástól. Én épp hogy betöltöttem a 16-ott most nyáron augusztusba pedig meg is született a kislányom. Ő 3 hónapos most :) Nem bántam meg. Énis járok suliba.

Egyszer kapsz 64.000 Ft-ott

És minden honapban kapsz gyest 28000FT + Családit

Nagyon kevés elöre szólók. De nekem mindenre elég és nem kel meg vennem a leroszabb tápszert, pelust és még egy kis játék is kijön mindig. Csak a ruha lesz a rosz :( Én szerencsére sokat kaptam. Ezért marad a játékokra :)

2012. nov. 24. 14:25
 32/44 anonim ***** válasza:
22%
az is rendben van de mint írtam, honnan tudod, hogy nem fogja 100x osan visszafizetni? az én anyukámék idejében nem volt divat megvárni míg lesz 5 év munkaviszonyuk hogy szüljenek... de utána ne félj visszafizették többszörösét... ki van ez találva.. örökké nem jár a gyes... előbb utóbb dolgozni kell... akkor pedig adózni..
2012. nov. 24. 14:25
 33/44 anonim ***** válasza:
79%

"100x osan visszafizetni"

Persze egy sima érettségivel ami még mindig nincs neki, majd olyan jó fizetése lesz hogy csak na. Te is valami álomvilágban élsz.

2012. nov. 24. 14:27
 34/44 anonim ***** válasza:

"az én anyukámék idejében nem volt divat megvárni míg lesz 5 év munkaviszonyuk hogy szüljenek."

Ez sem teljesen igaz az én anyukámnak már 14. év munkaviszonya volt szülés ellőtt. Szóval ez is egyénfüggő volt régen is meg ma is.

2012. nov. 24. 14:31
 35/44 anonim ***** válasza:
Jó mindegy.. én nem vitázok tovább.., de a lényeg hogy nem kell mindenkiről a legrosszabbat feltételezni... bármi lehet.. persze van kivétel valóban.. én ott keresném a baj forrását..., jah és a kérdésedre felelve, azért nem fogok kapni gyedet, mert igaz dolgozok 18 éves korom óta, de sajnos csak egy 8 órás munkám volt! A többi mind 6 és 4.. és ha hiszed ha nem van 2 jó szakmám amivel nem tudok elhelyezkedni.. és kérhetném a gyedet ami kevesebb lenne mint a gyes...
2012. nov. 24. 14:31
 36/44 anonim ***** válasza:
szerintem itt nagyon sokat eltértetek a kérdéstől.hogy jön ide a nyugdíj?!nagyon sok undorító ember összejött erre a kérdésre.tisztelet a kivételnek.aki a kérdést feltette nem ezekre a hülyeségekre volt kiváncsi.csak ennyit kellett volna normálisan írnotok.gyest fogsz kapni ami havi 28500 ft meg családi pótlékot ami 12200 ft.
2012. nov. 24. 14:44
 37/44 anonim ***** válasza:
38%

Bakker ha ennyire unatkoztok, hogy ilyen szem...ét válaszokat adtok, akkor válaszolhatnátok más kérdésekre is pl:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Megköszönném. Mellesleg, tiszteletre méltó, hogy a kérdező nem abortuszra akar menni. Vannak olyanok akik mindenbe belekötnek. Ha abortusz akkor gyilkos, ha 17-18 évesen szül akkor undorító?Van nektek gyereketek?pf.

2012. nov. 24. 14:49
 38/44 anonim ***** válasza:
48%
Képzeld el én is terhes vagyok és én is védtem a kérdezőt!
2012. nov. 24. 14:54
 39/44 anonim ***** válasza:
Képzeld el én is védtem a kérdezőt. És ez nekem is jól esett. Mivel a 80% csak rosszat tud írni.
2012. nov. 24. 14:57
 40/44 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek:)( aki normális volt, vagy normálisan tudta elmondani a véleményét)

Én úgy vélem felesleges ez az oldal,sok a rosszindulatú ember, vagy inkább olyat kéne bevezetni hogy akire sokan panaszkodnak azt kitiltani az oldalról:D

2012. nov. 24. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!