7 hetesen állandó böfögés kínoz, és elég szeles lettem. Ez normális, tehetek ellene valamit, hisz elég kellemetlen?
Elso terhessegemnel nekem is jelentkezett a sok bofoges.
Ne aggodj.
Az elso trimeszterben az izmok renyhebbek, ebbe beletartozik az emesztorendszert mukodteto izomzat is. Ugyhogy sajnos puffadhatsz, szelesedhedsz, bofoghetsz. Mindharom normalis.
Elso terhessegemnel is volt, de akkor nem volt annyira durva es a 11. heten megszunt. Most a 2. babat varom, mar a 14. hetben vagyok es meg mindig gyotor a dolog. En probaltam nem enni puffaszto dolgokat, de akkor is ugyanugy felpuffadtam estere. Delelott meg semmi bajom.
Probaltam terhesen is szedheto tabit a szelek ellen, de nekem az sem segit. Egyebkent az anyagcserem jo, gyors, es meg nem is hiztam, ugyhogy azzal vigasztalom magam, hogy inkabb a puffadas, mint a szekrekedes. :-S
A legrosszabb az, hogy szelgorcseim is szoktak lenni gyakran es nagyon faj olyankor a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!