4 napja késik, van 3 pozitív tesztem. Egy kalkulátor szerint holnap lennék 5 hetes. Cicim fáj, néha a hasam is hőemelkedésem van, hányinger kerülget sokszor... Stb Ma mégis egy kicsit elkezdett barnás-véres dolog jönni. Baj van?
Szia! Ha nagyon félsz,és nem múlik a barnázás,akkor menj be nőgyógyászati sűrgősségire.Ha múlik,akkor pihenj,ne idegeskedj és várd ki a holnapot.Gondolj arra,hogy minden rendben lesz.A mensi érzés normális ilyenkor,meg a szurkálás is!!
Szorítok neked!
Szia! Átérzem a félelmed.
Vegyél be MagneB6 és lazíts!
Feküdj le,pihenj! Ha csak barnázás pihenj még 1-2 napot!
Engem hasonló helyzetben azzal bátorított egy ismert genetikus,(nem tudom szószerint idézni, csak a lényegét) hogy: az életre való magzat megmarad.
Ha nagyon véreznél, vagy ha nagyon görcsölne a hasad,ha hasító éles fájdalmat érzel,akkor sürgősen menj orvoshoz, vagy hívd a mentőket!
Remélem minden rendben!
Írd meg este, vagy holnap, hogy: JÓL VAGY!
Szorítok Neked!
Ma elkezdtem görcsölni meg vérezni. Azt mondta a doki az sztk-ban hogy csak késői menzi és a 3 tesztet nem tudja hogy miért lett pozitív (ebből 2 a menszi elötti este+). Ennyi. Nem értem. Ha volt is valami, mostmár tuti nincs.
Én ikerterhességnek indultam, anyukám elkezdett vérezni meg görcsölni, aztán én megmaradtam. De nálam nem hiszem hogy az az 1 megmaradna ha egy volt.... :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!