Nagyon fáj az alhasam már 2 napja. Ha fekszem nem fáj egyáltalán, csak amikor felállok és megyek. Olyan érzés mintha le akarna szakadni a hasam alja. Érzett valaki hasonlót?
de nem is akkor nyilagatot ezt hidd el nekem ahogy irom nekem is ilyen volt és pár nap alatt lett 2000 res
27 hetes kismama
Az nagyon nem jó, ha ilyet érzel. Szóval menj el a dokidhoz és pihenj sokat. Dolgozni még dolgozol, vagy már otthon vagy?
5 napos kisfiú anyukája
Itthon vagyok, tanulok.
Nem tudom, de én arra gondoltam, hogy esetleg már a baba súlya húzza lefelé a hasam, mert ha fekszem egyáltalán nem fáj, csak amikor felállok és elindulok, és nem ilyen görcsöléses hasfájás, hanem olyan leszakadós...áhhh olyan nehéz elmagyarázni...
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Utána felhívtam az orvosom, és mondta, hogy menjek be a kórházba, be is mentem infúziót kaptam, meg még 5 napig fogok is kapni. Szerencsére mindkét külsö-belső méhszáj teljesen zárt, remélem nem lesz semmi baj, mert még nagyon korai lenne. Még tüdőérlelőt is kaptam... Most egy kicsit már csökkent is a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!