Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is szokott viszketni? Pl...

Más is szokott viszketni? Pl a kezén, a lábán, vagy a testén bárhol. Ez normális ilyenkor?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem a szúnyogcsípések miatt hanem csakúgy.És mit lehet tenni ellene?Köszi a válaszokat.
2009. aug. 16. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyenkor? Terhesség alatt?

A has szokott meg a mellek, mert feszül a bőr, és vizsket. Ha vizsketsz, használj testápolót.

2009. aug. 16. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:

én úgy viszkettem terhesség alatt,h majd meg bolondultam.Hasonlóképpen az első válaszolóhoz:Testápoló!

A legjobb krém tapasztalataim alapján a nivea,az a régi kék,kis kerek dobozos.az a legzsírosabb.

2009. aug. 16. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen terhesség alatt.Amúgy köszi a válaszokat.
2009. aug. 16. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam viszketni a hasamon, mellemen. Én babaolajjal szoktam kenni, főleg este, mert nagyon nehezen szívódik be de sok szempontból jó. Azóta nem viszketek, csak ritkán.
2009. aug. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!