Szoptatás. Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Van már egy 3 évesem..anno nem tudtam szoptatni nem volt tejem..Na és befelé forduló mellbimbóm van :(..Az létezik h most tudok? Furcsállom h most folyamatosan szinte kifelé álló a mell bimbóm :) lehetséges h így marad és tudok is szoptatni? Anno volt kis tejem de a babám nem is tudott igazán szopni kiemelővel..Nem tudom emiatt ment el a tej vagy miért..de végül tápszeres lett.2012. nov. 20. 21:46
1/4 anonim válasza:
Nekem is befeléforduló, anyumnak is az. Tudott szoptatni. Azt mondta én is fogok tudni, főképp, ha a babának nem is kell szívnia. Nekem van amikor már most ömlik a tejem. 27 hetes vagyok. Majd bekapja az egészet a baba :) :)
2/4 anonim válasza:
Komolyan jön a tejed 27 hetesen? Nekem ez 3. gyerek lesz, tudom milyen a tej belövellés érzés és elég sokszor érzem ezt a cicimben, meg feszül mintha megtelne tejjel....akkor lehet már nekem is? De még nem jött belőle eddig. 23 hkm
3/4 anonim válasza:
nekem is befelé forduló,szoptatni nem tudtam,de 7 hónapig fejtem a tejet a fiamnak.
4/4 anonim válasza:
Nekem is befelé fordul, nem szopott egyik gyerek sem, fejtem az elsővel több mint egy évig, volt olyan amikor még két gyereket etettem annyi tejem volt, a másodikkal 6-7 hónapig szintén fejtem. Most majd kiderül:-) 23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!