Szeretném a családomat majd meglepni ha itt az idő, és ehhez szeretnék segítséget remélem kapok is?
Figyelt kérdés
Én itthon keratívoskodok. És arra szeretnék segítséget kérni, hogy kiscipőt szeretnék készíteni de sehogy sem találok hozzá mintát.2012. nov. 20. 19:42
1/5 anonim válasza:
Nézd meg itt a neten hátha van minta.SZABÁSMINTAprobáld így keresni.
2/5 A kérdező kommentje:
Iazából lemaradt hogy gyöngyből akarom megcsinálni és így elég nehéz szabásmintaként keresni
2012. nov. 20. 21:14
3/5 anonim válasza:
youtube-on esetleg van, próbáld meg ott.
vagy:
talán itt találsz valamit köztük. De inkább horgolásos minta van a neten...
4/5 anonim válasza:
3-as vagyok, ez ugyan nem cipő, de cumisüveg... estleg, ha tetszik, ezt is lehet:
Kattints rá bal oldalt a keychain kategóriára (felülről az ötödik), alatta a patterns-ek közül a tools-t, aztán jobb oldalt megjelennek további kategóriák, ott a Miscellaneous-ben válaszd ki a baby bottle-t. Alatta van balerina cipő is, lejjebb pedig cumik Pacifiers néven.
ezt találtam, remélem tudo vmire használni...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget cumisüvegre nem is gondoltam :D
2012. nov. 21. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!