Mekkora gond? Vitamin téma?
Mostantól csak minden másnap szedném a femibion 400-at. 16 hetes vagyok. Ártok vele, ha fele annyi vitamint adok a babámnak?
Sajnos havi 6000 ft nagyon sok, ezért gondoltam, hogy megfelezném.
Köszönöm a válaszokat, de ne vesszetek össze.
Úgy sem tudunk megegyezni, mert mindenkinek más a véleménye, és ezt tartsuk tiszteletben.
Az a valótlanság, hogy felesleges dolog a magzatvédő vitamin. Mégpedig azért valótlanság, mert bizonyított tény, hogy a vitamin megelőzhet fejlődési rendellenességeket.
Ha nyitott gerinccel született volna a babád, biztos nem gondolnád feleslegesnek a magzatvédő vitamint, hanem vernéd a fejed a falba, hogy miért nem szedted.
Én próbáltam szedni terhesvitamint, meg ami ilyenkor ajánlott. A 15. hétig nem hogy híztam volna, még fogytam is. Bármilyen kapszulát próbáltam lenyelni, vagy egyszerűen nem ment le, vagy még le sem ért már visszafordult. Aggódtam is, hogy mi lesz a babával, de miután abbahagytam a próbálkozást sokkal jobb lett a közérzetem, és egészségesebbnek is éreztem magam, mint bármikor máskor. Tulajdonképpen a vitaminokból kapszula terén semmit nem kapott meg a babám, és én sem, mégis teljesen egészségesen látta meg a napvilágot. A táplálkozásra kell figyelni, hiszem azt, hogy nem kettő helyett, hanem kettőnkért eszünk, ugyanakkor semmit nem vontam meg magamtól amit megkívántam.
A méregdrága vitaminok nélkül is itt szuszog a 8 hetes kisbabám, és megfogadtam, hogy a következő babánál semmiféleképpen nem fogok kísérletezni a vitaminokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!