Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti sex?

Terhesség alatti sex?

Figyelt kérdés
6-7 hetes vagyok, mióta megtudtuk a babát nem voltunk együtt. Tudatosan akarunk még várni vele, mert nőgyógyászhoz csak későbbre kaptam időpontot és az ő véleményét mindenképp ki akarjuk kérni. Nem kockáztatunk. Ti a terhesség alatt milyen gyakran voltatok együtt, mikor szüneteltettétek? A párotok bennetek ment el vagy nem? Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 18. 04:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
egészséges terhesség alatt a szex nem probléma. ha vérzel,pecsételsz,vagy az orvos eltilt, akkor kell mellőzni.
2012. nov. 18. 05:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Mi szexeltünk az elején is, most is.

Úgy van ahogy az előző válaszoló irja, ha egészséges a baba, akkor a szextől nem fog elmenni. Mert nem a méheden belül szeretkeztek, hanem azon kivül. Méhösszehúzódást meg sok minden okozhat, egy esetleges emelés vagy bármi.

Sőt az elején sokaknak mindjárt megjön érzése is van egy darabig, ami enyhe méhösszehúzódást is okoz,mégis megmarad a baba.

De ha megnyugtat téged, akkor ne szexeljetek, a ti döntésetek. :)

Boldog babavárást!

36+4 hetes kismama

2012. nov. 18. 06:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Heti 2x sexelülnk, 9 hetes terhes vagyok.

Az előző terhességem alatt is így volt, soha semmi gond nem volt belőle.

Egyébként nekem terhesen annyira jó a sex, elmondani nem tudodom 5 perc előjáték, 1 perc aktus, és olyan orgazmusom van mint soha előtte!

Egyébként a nőgyógyász csak akkor szól ha nem lehet sexelni.

Ilyen kora terhességnél még nem tilt el, mert ilyenkor még nem nyílik a méhszáj...

2012. nov. 18. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:
és óvszerrel szabad csak?a fertőzések miatt, vagy nem muszáj az óvszer?
2012. nov. 18. 08:13
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell óvszer, egészséges férj kell hozzá! Ha gombás a pénisze, akkor gumival sem szabad, de gondolom tiszta a férjed farka, nem azzal dolgozik...
2012. nov. 18. 08:55
 6/11 anonim ***** válasza:

38 hetes múltam, a mai napig aktívan szexelünk, finomkodás nélkül.

Persze most már azt sem bánnám, ha a szex miatt elindulna a szülés, de eddig sem volt soha gátló tényező a várandósságom.

Zárt a méhszájam, teljesen jól vagyok, így nem volt oka, hogy hanyagoljuk egymást.

Mi a pozitív teszt napján is hatalmasat szeretkeztünk, akkor még bírtuk a heti 5-6 alkalmat, később a rosszullétek miatt ez lecsökkent, majd szerencsére a közepétől megint jól voltam.

Természetesen a férjem bennem ment el, óvszert alapból sosem használunk.

2012. nov. 18. 10:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekünk a védőnő mondta,hogy a 12.hétig mellőzzük az együttlétet a fertőzések és a vetélés miatt..mi be is tartottuk..ma vagyok 15+5 hetes és eddig 2x voltunk együtt..hiába egészséges a terhességem,nem merünk olyan sokszor együtt lenni,mert azért csak más állapotról van szó.És nem tudnánk magunknak megbocsájtani,ha pont emiatt történne valami baj a babával!!Egyébként az én párom nem megy el bennem,mert bennem van a baba,és nem akarjuk,hogy a sperma is kiváltson bármit a babánál.
2012. nov. 18. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Úristen, tényleg ennyi buta nő létezik???

Fogjátok már fel, hogy egészséges terhességnél semmi bajotok nem lesz a szextől, óvszer sem kell.

ellenben ha féltek és nem mertek szexelni, rámehet a házasságotok, akkor aztán lesz egy babátok akit egyedülállóként nevelhettek...

2012. nov. 18. 14:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt azért megcáfolnám,hogy erre megy rá a házasságom..a párommal közösen döntöttünk erről,mivel jobban féltjük attól a babát(hiába vagyok egészséges terhes!!) hogy mi jókat élvezkedjünk egymáson!!!Nem hiába hívják ezt más állapotnak!!

Egyébként csak úgy mellékesen mondom,hogy a családban a sógornőm is egészséges terhes volt,a párjával lefeküdt,és 4 óra alatt annyira kinyílt,hogy meg kellett szakítani a terhességét 5 hónapos terhesen!!Erről ennyit.Talán ezért vagyunk ennyire elővigyázatosak,mert nem szeretnénk mi is így járni!!

2012. nov. 18. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsó válaszolóva, nekem az elsö vizsgálaton a dokim azt mondta hogy szigorúan heti egy szex, be is tartsuk, de akár naponta többször is lehet orális szex, ami boldoggá teszi mindkét felet, és a baba is biztonságban lesz :)
2012. nov. 19. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!