Terhesség alatti sex?
Mi szexeltünk az elején is, most is.
Úgy van ahogy az előző válaszoló irja, ha egészséges a baba, akkor a szextől nem fog elmenni. Mert nem a méheden belül szeretkeztek, hanem azon kivül. Méhösszehúzódást meg sok minden okozhat, egy esetleges emelés vagy bármi.
Sőt az elején sokaknak mindjárt megjön érzése is van egy darabig, ami enyhe méhösszehúzódást is okoz,mégis megmarad a baba.
De ha megnyugtat téged, akkor ne szexeljetek, a ti döntésetek. :)
Boldog babavárást!
36+4 hetes kismama
Heti 2x sexelülnk, 9 hetes terhes vagyok.
Az előző terhességem alatt is így volt, soha semmi gond nem volt belőle.
Egyébként nekem terhesen annyira jó a sex, elmondani nem tudodom 5 perc előjáték, 1 perc aktus, és olyan orgazmusom van mint soha előtte!
Egyébként a nőgyógyász csak akkor szól ha nem lehet sexelni.
Ilyen kora terhességnél még nem tilt el, mert ilyenkor még nem nyílik a méhszáj...
38 hetes múltam, a mai napig aktívan szexelünk, finomkodás nélkül.
Persze most már azt sem bánnám, ha a szex miatt elindulna a szülés, de eddig sem volt soha gátló tényező a várandósságom.
Zárt a méhszájam, teljesen jól vagyok, így nem volt oka, hogy hanyagoljuk egymást.
Mi a pozitív teszt napján is hatalmasat szeretkeztünk, akkor még bírtuk a heti 5-6 alkalmat, később a rosszullétek miatt ez lecsökkent, majd szerencsére a közepétől megint jól voltam.
Természetesen a férjem bennem ment el, óvszert alapból sosem használunk.
Úristen, tényleg ennyi buta nő létezik???
Fogjátok már fel, hogy egészséges terhességnél semmi bajotok nem lesz a szextől, óvszer sem kell.
ellenben ha féltek és nem mertek szexelni, rámehet a házasságotok, akkor aztán lesz egy babátok akit egyedülállóként nevelhettek...
Ezt azért megcáfolnám,hogy erre megy rá a házasságom..a párommal közösen döntöttünk erről,mivel jobban féltjük attól a babát(hiába vagyok egészséges terhes!!) hogy mi jókat élvezkedjünk egymáson!!!Nem hiába hívják ezt más állapotnak!!
Egyébként csak úgy mellékesen mondom,hogy a családban a sógornőm is egészséges terhes volt,a párjával lefeküdt,és 4 óra alatt annyira kinyílt,hogy meg kellett szakítani a terhességét 5 hónapos terhesen!!Erről ennyit.Talán ezért vagyunk ennyire elővigyázatosak,mert nem szeretnénk mi is így járni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!