Homeostasis vizsgálatra küldtek, de nem tudom mi az?
Figyelt kérdés
Endokrinologus küldött, mert ki szeretnék deríteni, hogy miért vetéltem el 2x, és miért magas az Anti-tpo értékem annyira.
PCOS, gyanújával küldött át a Homeostasis szakrendelésre, de fogalmam sincs, hogy ott mit fognak velem csinálni! Nagyon azt se tudom, hogy mivel foglalkoznak...
Hormonokat már levették, egyszer amikor terhes voltam, de csak párat, és így most újra vettek, majd 1,5 hét múlva megyek érte, szóval azt is megnézik...
2012. nov. 16. 14:42
1/2 anonim válasza:
hát...., ha homeosztázis, a szervezet egészséges nyugalmi állapotát jelenti magyarul. Nem tudom, de szerintem ez egy sokmindent átfogó állapot-ellenőrző vizsgálat lehet, ez érthető is lenne, ha nem tisztázott a vetélések pontos oka
2/2 A kérdező kommentje:
Amúgy vérvétel volt!
2013. jan. 13. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!