Mi lehet a baj? Vagy ez természetes?
Figyelt kérdés
Lassacskán 6 hetes terhes vagyok, és egyre többet görcsölgetek. Vagyis este most begörcsöltem erősebben, nagyon kellemetlen volt. :( Meddig és mennyire normális ez?Nem volt vérzés.2012. nov. 16. 06:23
1/5 anonim válasza:
Nem ez nem természetes. Sőt ez probléma is lehet. Keress fel orvost és vizsgáljon meg mielőbb.
2/5 anonim válasza:
Nem akarlak ilyesztgetni, de még ma menj orvoshoz, és vegyél be Magne B 6-ot. Lehet, hogy nem lesz semmi baj belőle, de nem jó előjel.
3/5 barackvirág 5 válasza:
Semmilyen görcs sem megengedett terhesség alatt!!! Azonnal orvos!A MagneB6-t enyhíti a görcsöt,vegyél be egyet ártani nem árt!Szorítok ,hogy semmi bajotok ne legyen!
20 hetes kismama.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem elég sokáig görcsölt a hasam az elején ( 12.hétig)és szerencsére minden ok. De mindenképpen orvos, magnézium és fekvés mert egyáltalán nem jó a terhesség alatti görcs. 32hkm
5/5 anonim válasza:
Szia! Én olyan szinten begörcsöltem 7 hét körül,hogy még a vesém is begörcsölt! Sírtam ,hogy úr isten mi ez a fájdalom menstruáciom alatt nem éltem meg ilyen fájdalmat mint amit egyszer kétszer terhesség alatt!!! Majd elmentünk az első ultrahangra és elmondtam az orvosnak ,hogy ez normális ?? azt mondta ,hogy nehezebben nyúlnak a méhizmaim...és kevés folyadékot iszok! Mondtam neki ,hogy de nagyon félek nem lesz baja a babának ettől mondta hogy szedjem a terhes vitamint igyak sokat ne izguljak!elkezdtem figyelni az ivászatra szedem én is a magneb6 ot nekem az nagyon sokat segített most napi 4 liter vizet iszok valamikor csak 3 at de meg szűntek a görcseim amióta figyelek az folyadékra, minimális nyilalás az van persze érzem ,hogy nő a babám.most 11 hetesek vagyunk és minden rendben!!azért beszélj az orvosoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!