Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalatok a Vadaskertről?...

Tapasztalatok a Vadaskertről? Szerintetek jól teszem, hogy nem veszem tudomásul, gyermekorvosunkat?

Figyelt kérdés

Már a terhességem sem volt zökkenő mentes, a kislányunk születése után, pedig rögtön láttam, hogy baj van, mindig mondtam a gyerekorvosnak, hogy nagy baj lehet vele,

ő mindig azt válaszolta ne aggódjam túl, semmi gond nincs vele makk egészséges. Most három éves a gondok súlyosbodtak, szinte 100%-ra tudom mondani sajnos Autizmus!

Főleg, hogy ezt is tanultam! Dec 11-ére kaptunk a vadaskertbe időpontot!

2012. nov. 15. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem milyen jeleket látsz a kisgyerekekden ?

szerintem ha gyanakszól jól teszed ha elviszed....te ismered őt

2012. nov. 15. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:

A Vadaskertről eddig csak jókat hallottam, az országban az egyik legjobb hely !

Vidd el és legyen bizonyosság, kívánom hogy Te tévedj!

Ha még sem tévedtél nyisd meg ezt az oldalt: [link]

Hívd fel a hozzád legközelebb eső mentorszülőt és segít neked.

Kezd el a kicsinek a korai fejlesztését !

2012. nov. 17. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

A gyerekorvosok annyit értenek az autizmushoz, mint az atomfizikához.

A Vadaskertben viszont állítom, hogy a takarítónő is többet tud az autizmusról, mint a legtöbb gyerekorvos. ;) Jó helyre viszed a kislányod, a legjobb helyre!

Egyébként nem kell megijedni! Az autizmus egy állapot, egy spektrum, nagyon sokat segít, ha megvan a diagnózis és tudjátok, hogy merre induljatok!

2012. nov. 23. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi volt a Vadaskertben, mit mondtak???? ÉN is most készülök menni a tourette szindróma gyanús három évesemmel...
2012. dec. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!