Ti, hogyan keltitek fel?
Figyelt kérdés
Nem akarom szegényt piszkálni ,de mivel tudnám felkelteni ???????????Tegnap óta nagyon lusta és jó lenne már erősen érezni .2012. nov. 14. 13:09
1/11 anonim válasza:
jo kérdés kávé, citrom, csoki,cola
2/11 anonim válasza:
Valami hideget nyomtam egy pillanatra a pocimhoz, és pár percre rá mindig kikérte magának. :)
3/11 anonim válasza:
én egy picit megnyomkodtam a pocakomat...persze tényleg finoman....
4/11 A kérdező kommentje:
:-)))))))Köszönöm szépen a válaszokat .
2012. nov. 14. 13:14
5/11 anonim válasza:
Zenével. Van 2-3 olyan zene, amiket sokat hallgatok, és szerintem már ő is felismeri és mindignagyokat rugdos rá. amikor már aggódom, hogy rég nem jelentkezett, akkor berakom, és mindig elkezd táncolni :)
6/11 anonim válasza:
A zene nekem is bevált. Van pár amit már ismer,és ha hallja mindig "táncol" :D Ezen kivül még az édesség az amivel aktivizálni lehet,a csokoládét nagyon szereti.
31 hkm
8/11 A kérdező kommentje:
Oké .Köszönöm szépen :-))))))
2012. nov. 14. 14:09
9/11 anonim válasza:
Tegnap névnapoztunk és egész nap süteményt ettem. 2 hete érzem még csak a babát naponta kb 2-szer na de tegnap... egész délelött megállás nélkül mocorgott, besütizett. Az egyik filmben volt, hogy a felnőttek beszélgettek a betépésről és az egyik kisgyerek megkérdezte, hogy az mit jelent, erre azt mondták neki, hogy akkor tép be valaki ha sok fagyit eszik vagy csokit... Na a mi babánk tegnap betépett sütivel! :D
10/11 anonim válasza:
Nekem van négy bejáratott énekem (én éneklem el neki), amikkel ébresztem. Ha nagyon nem jön be - ez ritka -, kávé, csoki, esetleg cola (de ez ritkán van itthon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!