Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hullhat azért a hajam, mert...

Hullhat azért a hajam, mert kismama vagyok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:

A kismama a terhes. Olyankor nem.

Ha megszültél, utána igen, hullik.

2009. aug. 14. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
sajnos igen, a hormonok miatt. főleg a hosszú haj. a fejbőr nehezebben "bírja el".
2009. aug. 14. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Kicsit talán nekem is jobban hullik, mint a terhesség előtt. Rákérdeztem a nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy előfordul a hormonális változások miatt.
2009. aug. 14. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Enyém is hullik, pedig arra számítottam, hogy majd csak a szoptatás alatt fogja elengedni magát a fejem. Nagyjából három hónapos "korom" óta hullik, nőgyogyó szerint normális.
2009. aug. 14. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Rövid hajam van, most a 12. héten kezdett hullani. Hajmosáskor tűnt fel. Nem vészes, de azért feltűnően több hullik ki mint általában. Nem aggódom miatta, szerintem ez természetes. Majd pótlódik.
2009. aug. 14. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a 13.hétig hullott, azóta megállt.

Most 5 nap alatt nem gyűlik össze annyi haj a hajkefében, mint akkor 1 fésülköds során. Annyiból szerncsém van, hogy nagyon dús a hajam.

33hetes pocis

2009. aug. 14. 21:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Az első harmadban csomókban hullott, azóta semmi, de nálam az első babánál is így volt, viszont szülés után egy szál sem hullott, pedig sokaknak akkor szokott.
2009. aug. 15. 08:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első időszakban borzasztóan hullott,azt hittem,megkopaszodom :) De aztán megállt és nem hull jobban,mint a terhesség előtt.
2009. aug. 15. 10:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó, most vagyok 12. hetes és nagyon hullik. Amúgy is vékony szálú a hajam. Remélem elmúlik nekem is.
2009. aug. 15. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet. Első babámmal nem hullott a hajam de a másodikkal igen:(
2009. aug. 16. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!