17 hetesen éreztem a magzatmozgást ha az első baba?
Én 16 hetesen éreztem először. Első baba! :D Én kis rángáshoz tudtam hasonlítani.
Ugyhogy tuti a babád volt az!!!
19 hkm
úúúúúútálom, hogy okoskodnak. mondd neki nyugodtan, hogy a kisunoka azért mozog ilyen korán, mert elraboltak az ufók és ÉLIEN lesz XD
én is kiosztottam és megmondtam neki, hogy nem kell feleslegesen ijesztgetni,első babásként parázok eleget,amúgy is minden terhesség más,miért pont az övére hasonlítana az enyém???
amúgy boldog babavárást! :)
Én is 17 hetesen éreztem először.
Boldog babavárást neked. :)
21 hkm
én 18 hetesen éreztem először mozogni a picit. persze dicsekedtem anyósnak is, hogy érzem, hát kár volt :) teljesen bepánikolt ő is, hogy akkor korababa lesz, mert csak a 20. hét után szabad érezni a mozgást... még szerencse, hogy tömi annyi babonával a fejem, hogy a babavárással kapcsolatban azt sem hiszem el neki, ha kérdez valamit :) nem szabad foglalkozni velük, hiszen ők nem érezhetik ezt a csodát, csak később, ha már akkorákat rúg, hogy kézzel is lehet érezni, na akkor fogják elhinni, hogy jééé tényleg mozog ez a kis lurkó :) bár ő még nem érezte, megsértődött a pici rá, és neki nem rugdos :D (na jó csak vicceltem)
boldog babavárást :)
24. hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!