Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés mikor csuklik a...

Milyen érzés mikor csuklik a baba?

Figyelt kérdés

gondolom nem olyan erőteljes, mintha rugdosna, inkább finom, ritmikus a mozgás ilyenkor. lehet hogy most ezt éreztem, de nagyon sűrűn egymás után. ez lehet a csukás?

24 hetes kismama

2012. nov. 9. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 24. héttől kezdve érzem, naponta többször is :)

Úgy ismertem fel, mintha a pulzusomat érezném, olyan :)

Ritmikusan kb 5 másodpercenként :) Néha 10 percig, de van amikor 1 óráig is csuklik a drága kislányom :)

Most már olyan erősen, hogy felébredek éjszaka és az egész hasam rángatózik akkor :)

34 hetes kismami

2012. nov. 9. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

ütemes rángatózás egy bizonyos ponton

akár több percig is eltarthat :)

2012. nov. 9. 18:17
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitok, szerintem őt éreztem :)
2012. nov. 9. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem olyan érzés, mint amikor tikkel az ember szeme, csak lassabb annál. Egyszer csak el kezd rángatózni, először olyan, mintha az izom lenne, csak a 3.-4. után tudatosul bennem, hogy az a baba. :) Most így a végefelé eléggé idegesítő tud lenni, főleg amikor délutáni szunyókálásból így ébreszt. De hát ez van, a lényeg, hogy jól fejlődik és egészséges!

38 hkm

2012. nov. 10. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!