Hányadik héttől kezdtek igazán feljönni a kilók rátok? A vége felé tényleg csak úgy jönnek fölfele?
A 24. hétig kb 5 kiló, azóta ch diétán vagyok, kicsit vizesedek így most azóta még 2 kiló van + de ez nagyjából megegyezik azzal a súllyal amennyit a baba hízott, és a kis vizesedéssel. Gondolom ezután is így lesz, a baba heti 200g-ot nő kb, ehhez még jön a magzatvíz, így kb heti 400g-al lehet számolni.
De egyébként alkat és táplálkozás kérdése az egész.
32 hetes pocis
Én elég hamar elkezdtem hízi, mert a terhesség elején sokszor hasogatott a fejem és ez egyedül akkor múlt el, ha jól bekajáltam. :-( A 29. hétig rám jött 9 kiló, viszont ez azóta is stagnál, pedig már 35 hetes vagyok. A manó miatt se kell aggódnom, mert ő bizony nő ezerrel és a doki meg is állapította, hogy nem lesz kicsi... Szóval szépen nődögél.
Egész egyszerűen már nem zabálok, hanem csak akkor eszem, ha éhes vagyok és jobban odafigyelek, hogy egészséges dolgokat egyek. Ennyi az egész.
Szia! A 10.hétig 2.5kg jött fel, aztán havonta 1.5-2 kg.
most megálltam a hízásban, 10kg-nál tartok összesen.
33hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!