Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes terhes vagyok, és kb...

13 hetes terhes vagyok, és kb 10 percenként rohangálok a wcre. Ez normális? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Normális. El fog múlni, aztán a vége felé újra rohangálni fogsz.
2009. aug. 13. 09:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ:)
2009. aug. 13. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért vigyázz,mert én is így voltam és védőnőknél kiderült,hogy 2 keresztes a vizeletem.Nem csípi picit,amikor pisilsz?
2009. aug. 13. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Hála istennek nem:) Csak néha úgy érzem hogy bepisilek, aztán kb 2 csepp jön belőlem.
2009. aug. 13. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem is normális.Ez majd a középső trimeszterben lehet,hogy csökken,de az utolsó 3 hónapban megint gyakorivá válik.Ha csíp,vagy viszket,akkor van baj,de úgyis rendszeresen néznek vizeletet,szóval az alapján minden kiderül.
2009. aug. 13. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!