Kinek tiltotta meg a doki a szexet a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam 26 hetes nőgyógyászati vizsgálaton, azt mondta a doki, kisebb a méhnyak a kelleténél és a külső méhszáj nyitott. (2100 a szám, amit mondott - ha ez jelent valakinek valamit) Így a szex felejtős az utolsó 3 hónapban. :(
Ha betartom ezt, ugye nem lehet nagyobb baj? Félek a koraszüléstől...de egyenlőre nem mondta a doki, hogy már ne dolgozzak, vagy menjek táppénzre..csak pihenjek amennyit tudok.
2012. nov. 8. 19:46
1/7 anonim válasza:
Nekünk, pedig még csak a 16. hétben vagyok :( A lepény eléri a méhszájat, ezért... :(((
2012. nov. 8. 20:57
2/7 anonim válasza:
A 11. héttől végig tiltva voltam. Időnként ömlött belőlem a vér és görcseim voltak. Ez egész a szülésig végigkísért. A 39. héten született meg, ma már lassan 6 éves lesz és egészséges:)
2012. nov. 8. 21:42
3/7 anonim válasza:
33 hetesen brindult a szülés, vissza kellett tartani, onnantól nem lehetett. Végül 2 nappal túlhordtam. Pihenj sokat és ne izgulj, minden ok lesz!
2012. nov. 8. 22:33
4/7 anonim válasza:
Az első és az utolsó 3 hónapban el voltunk tanácsolva vérezgetések miatt... :(
Szülés előtt karácsonykor voltunk együtt utoljára, március 29-én született a kislányunk...úgy vártam a 6 hetes kontrollt, ami ugye május közepén volt, hogy szabad utat kaphassunk, mint a messiást :)
Kitartás! :)
2012. nov. 9. 00:29
5/7 anonim válasza:
Én a 28. héttől el voltam tiltva,mert kezdtem kinyílni!Be is tartottuk mégis koraszülés lett belőle!a 35. héten szültem!Szerencsére egészséges lett a babám!
2012. nov. 9. 10:20
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! :)
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül...:)
2012. nov. 9. 17:31
7/7 anonim válasza:
A 15. héttől tiltva vagyunk, most a 32.-nél járok, azt ígérte a doki nemsokára visszatérhetünk, de csak gumival. A lepény eléri a méhszájat azért lettünk letiltva, vérzés is volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!