Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudhatjuk, hogy jó e...

Honnan tudhatjuk, hogy jó e babának valami vagy sem?

Figyelt kérdés

teszem azt ha fekszem, és neki nem kényelmes, akkor azt hogy jelzi? elkezd rugdosni?

eddig úgy gondoltam hogyha nem tetszik neki valami, akkor befeszíti magát. ilyen pl a lépcsőzés és a hajolgatás, akkor nagyon feszül a hasam. ha valami finomat eszem, zenét hallgatok akkor meg rugos, azt gondoltam tetszik neki.

de most elbizonytalanodtam... hogy jelzik? ti hogy értelmezitek a jelzéseket, amiket küld?

lehet buta a kérdésem, nézzétek el nekem, első baba és sajnos nincs tapasztalatom..

2012. nov. 6. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt, hogy lépcsőzéskor befeszül a hasad, azt nem a baba csinálja, hanem a te tested.

szerintem lehet ezt így megkülönböztetni. kinek mi a jó.

alapvetően ha te jól érzed magad, akkor a baba is.

2012. nov. 6. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Nalam pld ha bal oldalon fekszek akkor nagyon nyugodt de ha atfekszek a jobb oldalra akkor ezerrel feszkelodik es addig nem nyugszik mig poziciot nem valtok. Szerintem ez azt jelenti hogy nem tetszik neki. Egyebkent ha mozogsz lepcsozol stb sztem az neki jo mert ringatod :).

32h km

2012. nov. 6. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a fiam nagyon "jó" kis pocaklakó volt, ha pl. bal oldalra feküdtem és nem volt az jó neki, akkor rugdosódott picit és átúszkált a másik oldalra, vagy középre....de hogy neki is nekem is jó legyen :D

A lánykám...ő neeeeeem. Ha bal oldalra feküdtem és ő is ott volt, hatalmas rúgásokkal adta a tudtomra, h talán forduljak hátra vagy a másik oldalra , mert neki kényelmetlen így :D

2012. nov. 6. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Vannak bizonyos zenék amikre beindul én úgy értelmezem h az bejön neki :D

de a fekvés a bal oldallal nekem is úgy van addig rugdos fészkelődik még meg nem mozdulok aztán nyugi van... :D érdekes kérdés de ki kell tapasztalni szerintem aztán vagy jó vagy nem :)

2012. nov. 6. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a mama jól van, akkor a baba is. innen tudjhatod
2012. nov. 6. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó hetekben, amikor este lefeküdtem és még olvasgatni akartam, a picikém addig mocorgott, amíg le nem kapcsoltam a villanyt, és ténylegesen el kezdtem aludni, pihenni. A császármetszés előtti este is tévéztem a kórházban, de olyan hevesen mozgott, le kellett feküdnöm, mert mondom, mindjárt kijön a kabinból.
2012. nov. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!