Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ajánlják a nőgyógyászok,...

Miért ajánlják a nőgyógyászok, hogy két terhesség közt 18 hónap teljen el?

Figyelt kérdés

Esetleg volt valaki akinek nem telt le?

Én így jártam, spirál mellett megfogant a harmadik gyermekem, 15 hónappal a második szülésem után.

Mennyi esélyem van a koraszülésre?

13 hetes vagyok.

2012. nov. 5. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom miért mondják,de személyesen van olyan ismerősöm aki megszült és csak 5 hónap telt el és már jött a kövi baba! :) Teljesen jól vannak meg minden oké!
2012. nov. 5. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
17 hónap van a gyerekeink között, tervezett volt ,a doki nem mondta ,hogy probléma lenne, kérdeztem is tőle a 6 hetes kontrollon, hogy mikor jöhet a következő, azt válaszolta, hogy amikor késznek érezzük rá magunkat, nincs időhöz kötve. Időben indult a második szülésem is. Nyilván megterhelő a szervezetnek két terhesség egymás után gyorsan, de ha figyelsz a vitamin és ásványianyag pótlásra, nem lesz gond.
2012. nov. 5. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:

regen nem volt ennyi multivitamin stb igy a testnek regeneladoni kellett a szuolesek kozott es vit feltoltodnie.

Ma mar nem gond viszont a folsav hiany a mai napig sulyos gondot okozhat.Tehat gyerekagyban terhes multit tovabb szedni esetleges terhesseg rendben legyen.

Sok kismama mar a 6 hetes ellenorzesen terhes ujra :)

2012. nov. 5. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Én most szeptemberben kérdeztem meg az orvosomat, mert a korom miatt nincs sok időm várni a kistesóra. Azt mondta, hogy a két SZÜLÉS között jó lenne, ha eltelne két év, de ez is azért fontos, mert császáros voltam és a következő is az lesz. Neked a két szülés közt bőven meglesz a két év.
2012. nov. 5. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Illetve pont meglesz a két év.
2012. nov. 5. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Császáros barátnőm újra teherbe esett 6 hónap után, de nem mondott nekik semmit a doki, jobban fogja ellenőrizni a műtéti heget, ennyi, nehogy idő előtt szétváljon, és e veszély miatt a kiírt időpont előtt megcsinálja a császárt.
2012. nov. 5. 18:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. nov. 5. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk 11 hónap van a két gyerkőc között,sem a terhesség alatt sem a szülésnél nem volt semmi gond :)
2013. ápr. 25. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!