Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért jobb ruhás pocakfotók,...

Miért jobb ruhás pocakfotók, mint ruha alatti? (pl:. Közöségi oldalra feltétele)

Figyelt kérdés
Meddig csináltatok képet?
2012. nov. 4. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hogy érted? Meztelen has vagy ruhával takart has?

Azért szerintem egy picit intimebb ha fel van húzva a ruha és ráadásul nem nagyközönség elé való. Itt persze más, meg arc nélküli, de egy közösségi oldalon...

Én az első terhességem alatt minden héten csináltam egy képet egyészen a szülés napjáig. Közösségi oldalra nem tettem fel. Max olyan képeket aminek más a témája, de azokon is látszik, hogy terhes vagyok.

2012. nov. 4. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
36%

Közösségi oldalaokn való gyerek mutogatástól is kiráz a hideg.

Azt gondolom hogy mindenkinek megmutatni egy fotóval hogy terhes vagy, vagy született gyereked az OK.

De minden nap több képet a kölökröl nagy hasról feltenni senkit nem érdekel.

Èn a kölkeimröl úgy teszek fel képet hogy csak a közeli családdal és barátnöimmel osztom meg.

Van egy anyuka aki minden nap 3 képet tesz föl a gyerekekröl, és már annyira unalmas gézuka újabb takony evése.

2012. nov. 4. 14:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Melyik jobb pocakfotó szerintetek,a ruhás vagy amin meztelen a has?
2012. nov. 4. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb a pocakfotó, mert jobban látszik a has mérete. De, közösségi oldalra tuti nem raknám ki, csakis ruhás fotókat.
2012. nov. 4. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A facebookra egyetlen egy képem került fel pocakosan.Az felemás lett.Félig takar a poló,félig nem,mert már akkora volt a pocakom,hogy sehogysem tudtam lehúzni,állandóan felcsúszott.Senkit sem érdekelt,mert mindenkit lekötött a látvány,hatalmas nagy lufi pocak,mintha csak felfújt lufit nyeltem volna.Sok "tetszik" -et kaptam,de ha mindig tettem volna fel képeket,szerintem már dög unalmas lett volna mindenkinek.Így mindenki látta az utolsó terhes pillanataim egyikét:))
2012. nov. 4. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Felteheted a ruhátlant is, ha tudod, hogy lemondtál a fotó jogairól. Onnan a FB-é, tetszőlegesen adhatják-vehetik, társkeresőben megjelentethetik stb...stb....
2012. nov. 4. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez intim dolog. Pont most tettem fel nemrég egy képet, nem egyedül vagyok rajta, látszik a hasam, sőt az a lényeg rajta (fogja a barátnőm :D), de az, hogy én pucéron fotózgassam a hasam.. Alapból nem ilyen típus vagyok, nincs fent fürdőszobában bugyiban fotózom magam képem sem. Nekem ez olyan, mintha mindenkinek megengedném, ohgy megtapogassa a hasam. Valahogy úgy érzem, nincs közük ennyire hozzá, pedig eléggé nyitott ember vagyok. Barátoknak felhúzgálom a felsőm, tapizhatják, de a facebookon -bár folyton gyomlálok- sok olyan ember van, aki régi ismerős, osztálytárs, munkatárs volt 10 éve, szomszéd, akárki, akiknek nem esne jól odanyomni a hasam, hogy "nesze, itt a gyerek". Ha eltakarom egy pólóval ugyanúgy látják, de mégis "védem" a picikémet egy hogy is mondjam.. internetes "intim szférában". :)
2012. nov. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!