27 hetes vagyok. Tegnap voltam vizsgálaton. Azóta barnás váladékom van. Ez mennyire és meddig normális?
Nekem ilyen méhszájvizsgálatnál volt, mikor ugye hüvelyi vizsgálat volt. Akkor mondták, hogy ez normális, ne ijedjek meg, 1 nap alatt elmúlik és kis mennyiségben normális. Ha neked is hüvelyi vizsgálatod volt előfordulhat, hogy megbolygattak "odabent" és emiatt van a barnás folyás, de csak kis mennyiségben kéne lenni és 1 nap alatt elmúlni. Ha több van, vagy nem múlik, hívd fel a dokid és telefonon kérdezd meg!
Boldog babavárást!
07:40-nek
Köszönöm szépen:) Igen hüvelyi vizsgálatom volt. És persze én is gondoltam, hogy ilyen vizsgálat után + nemi élet után előfordulhat, csak épp eddig még nem fordult elő:)És hiába tudom az eszemmel, akkor is megijedtem:(
Remélem estére elmúlik. Én is abban maradtam magammal, hogy ha még este is lenne egy kevés, akkor felhívom telefonon a dokit.
Még 1x köszi.
Neked is szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!