Akik Elevitet szedtek, mennyivel született a babájuk?
Sokan azt mondják,ez butaság.
Én nem tudom van-e valóság alapja,de én azért nem kockáztattam,hogy feleslegesen felfújom a kisfiamat a pocakomban,így én a következő képpen szedtem:
amint megtudtam,hogy babát várok,napi 1 tabletta.Aztán az utolsó 2-2,5 hónapban már csak heti 2-3 szemre csökkentettem és az utolsó hónapban már abszolút abbahagytam.A kisfiamat túlhordtam 1 héttel,és így is 51 cm-rel és 3170 grammal jött a világra.
40. hét, kisfiú, 3600gr
37. hét, kislány, 4250gr.
most gravidát szedtem a 20. hétig, onnanstól ritkán, de néha beveszem, kíváncsi leszek, hogy a 3. baba mekkora lesz, mert most a 32. héten nagy babának mérték.
Ez butaság. Az elevit is, mint minden terhes vitamin,tele van B-vitaminokkal, amiktől nem terhes állapotban is megnő az ember étvágya.
ANyukám korában még csak folsav volt,nem összetett vitamin, mégis a 4 gyerek közül 3 szép súllyal született: 3,5-4,4 kb gközött,pedig akkor még csak 3 kiló körül volt az átlag. Ja és senki nem kövér a családban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!