Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond van! Létezik hogy 3...

Gond van! Létezik hogy 3 hónapos terhesség nem látszik? És mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmről van szó. 2 tesztből egy kimutatta hogy terhes. Orvoshoz nem akar menni, soha nem volt még mert idegenek előtt nem vetkőzik azt mondta. Ki van akadva, nem tudja mit tegyen, azt mondja ha tényleg terhes öngyilkos lesz. Mit tegyek?? Hogy segítsek neki? Nem látszik semmi, a hasa lapos mint mindig is volt. Lehet hogy egy teszt tévedjen? Bár az egyik mindenképp tévedett... vegyünk mégegyet? Van olyan ami 100% biztos?
2009. aug. 11. 21:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

figyu...a mensije ezekszerint nincs is meg. Tehát elképzelhető h valóban terhes. A másik...melyik teszt mutatta a pozitívat? az első vagy a második? A biztonság kedvéért kéne csinálni mégegyet. Ha valóban 3 hónapos terhes, és nem akarja a picit, akkor gondban van,mert már az abortusz kizárva.

Ha ilyeneket gondol h öngyilkos lesz, akkor azt csak magának köszönheti...mivel a szexhez volt kedve, és arra is volt esze h ne védekezzen...akkor ezt most megjárta.

És mi az h nem megy orvoshoz??????? Azonnal seprés a dokihoz mégpedig holnap reggel!! Először is erre vedd rá mindenképpen!

És a legfontosabb- te ne okold magad, sajnos vannak ilyen emberek még akik tojnak a következményekre...

2009. aug. 11. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

rá kéne beszélned, hogy elmenjen dokihoz - ha tényleg nem akar babát, akkor még el tudja vetetni, de ha kicsúszik az időből akkor tényleg nagy gáz lesz!

nekem sem látszott a 3. hónapban még, hogy terhes vagyok, nem is vette észre senki

3,5-4 hósan volt egy kis pocakom, de bő pólókban, pulcsikban az sem volt feltűnő

2009. aug. 11. 21:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

ja, és miért kell 3 hónapig húznia a dolgot? ezt sem értem...miért nem vesz be esemény utánit ha kiszakad a gumi, vagy nem védekezik?!

21:51es voltam

2009. aug. 11. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Idegenek előtt nem vetkőzik? Valaki előtt mégis levetkőzött. Mennyi idős a barátnőd? Ha még fiatalkorú akkor nem ártana a szüleinek is szólni (persze ne Te).

És mikor volt az utolsó mensije? Abból elég könnyen meg lehet állapitani, hogy mennyi idős terhes. Amúgy 3 hónapos terhesség még nem nagyon látszik, de ilyenkor már van rosszullét, émelygés, hányás, stb.

Valahogy vedd rá, hogy menjen dokihoz. És nem csak a baba, hanem a saját érdekében is, mert egy esetleges elhalt terhességnél ő is belehalhat, ha nem látja orvos időben. Szóval vedd elő a legjobb meggyőzőképességed és irány a doki.

Sok sikert! Majd ird meg mi volt.

2009. aug. 11. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Létezik. Nekem az 5 hós sem látszott csak nagyon pici hasam volt. 3 hósan meg .... semmi.

Segíts neki azzal, hogy veszel 1-2 tesztet és reggeli pisiből megcsináljátok. Úgy kb nagyon sürgősen. Ha pozitív akkor meg muszáj lesz letolnia azt a bugyit, mert sajnos abban még nem szültek...

2009. aug. 11. 22:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is az lesz a legjobb ha teszteltek mégegyet és ha pozi akkor magyarázd el neki hogy az ő érdeke is hogy menjen orvoshoz.A szüleivel mi a helyzet?Otthon él még velük?Mert ha igen előttük sem fogja tudni sokáig titkolni.Ez nem egy olyan dolog hogy csak úgy eltusoljuk.

Majd írd meg mi lett.

2009. aug. 11. 22:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Így van! Irány a doki!

Szó szerint rángasd oda. Ez nem játék. És ha mégis az, akkor megszüli és kukába dobja? Aki kimondja, hogy öngyilkos lesz, az annál gyávább. Inkább végez azzal az ártatlan csöppséggel. Szegény baba.

2009. aug. 11. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Miért nem írsz hogy mi van?
2009. aug. 12. 13:53
 9/14 A kérdező kommentje:

Vettem neki mégegy tesztet, az is kimutatta. Szóval mégjobban bepánikolt. Orvos még mindig kizárva, nincs is pénze rá, már nekem sem úgyhogy itt leragadtunk.

Most azzal jött hogy megmérgezi magát akkor biztos elmegy a baba... nagyon nem akarja... de én meg nem őrizhetem éjjelnappal hogy ne csináljon hülyeséget. Egyébként 26 éves.

Abortuszról már lekésett? És lehet valahol valami segítséget kérni? Mivel munkanélküli semmi pénze vizsgálatra vagy bármi másra.

2009. aug. 13. 00:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Na most őszintén...26 éves??? Ennyi idősen lehetne már annyi magához való esze hogy nem mérgezi meg magát, már megbocsáss. Akkor nem csak a baba menne el ha elmenne hanem vele is történhet bármi baj ha nem találnak rá időben.

Egyébként miért kerülne a doki pénzbe? Nem azt mondtuk, hogy magánrendelésre menjen, hanem sztk-ba vagy ahova tartozik. Az abortusz menetéről itt találtok előző kérdéseket, (de ezt ő is megkereshette volna) itt megtalálod hová kell/lehet fordulni ilyen esetben nagyon sok aranyos válaszoló már leírta:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Hogy lekésett-e róla? Hát jósnők nem vagyunk ha nem írjátok meg mikor menstruált utoljára akkor honnan tudhatnánk hány hetes. De ha meg nem jött meg neki már többször miért nem vett a biztonság kedvéért tesztet?

A többiektől elnézést a levél hangvételéért, tudom segítségért fordult a kérdező ide - nem is neki szólt ez hanem az illetékes 26 éves lánynak - de kételkedem abban, hogy valódi-e ez a kérdés ha meg mégis, akkor elég baj az hogy ennyi idősen ennyire tudatlan legyen valaki.

2009. aug. 13. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!