Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig kell az orvost felfogad...

Meddig kell az orvost felfogadni? Mit kell mondani?

Figyelt kérdés
Bocs, 1. baba, semmi jártasságom nincs a dologban. Teljesen új orvoshoz fogok menni, kb. 2 hét múlva (13. hétben)még nem ismerem a dokit. Meddig tudom felkérni a szüléshez, mit kell mondjak majd neki?! Nem leszek elkésve?
2009. aug. 11. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Jobb minél hamarabb, de utolsó hetekig sem késő...

Sokan csinálják, hogy addig-addig válogatnak, amíg meg nem találják azt az orvost, aki mindenben megfelel.

Tegnap voltam uh-n, elkezdtem beszélgetni egy 35 hetes kismamival, akinek nem volt fogadott orvosa. Bement uh-ra, megkérdezte, hogy kit ajánlanak. Pont bent volt a doki, 5 perc alatt megvolt az ismerkedés és a felkérés.

nekem az elejétől egy dokim van.

Tehát nagyon változó!

2009. aug. 11. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem 20.héten kellett új orvost találnom mert a körzeti szülész nem tetszett és akit az elején felfogadtam kiment amerikába. Én bementem a kórházba és odamentem egy nagyon szimpi kis nővérkéhez és megkérdeztem hogy tudna-e ajánlani egy olyan Dr akihez szívesen elmenne ő is és így találtam rá a mostani orvosomra.

2009. aug. 11. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is 20 hetesen kerültem új dokihoz, a magánrendelőjébe jártam, és azt hiszem a 36. heti ctg után megkérdeztem, hogy ráér-e június elején, szülhetünk-e együtt? Annyit mondott természetesen. Kisfiam 38+6-ra született, nem a kiírt időpontban, de nem volt baj a dokimmal, beért időben!

Boldog pocakosodást!

2009. aug. 12. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!