Kismamáknak általában több a folyásuk. Milyen az a folyás ami egészséges? Színe? Szaga? Mennyisége? Akinek volt fertőzése, annak milyen volt?
Szia!
Nekem is rengeteg van mióta terhes vagyok.Az orvosom 4 hetente vesz kenetet, semmi kóros nincs benne, egyszerűen csak ilyen sok.
Volt már nekem is mindenféle, de sztem a 14-15. hét óta krémes állagú és fehér. Vagyis olyan krémszerű. De tényleg sok. Be szoktam tenni tisztasági betétet is, mert zavar.
Kaptam rá kúpot, ami a hüvely ph-ját tartja rendbe, hát nem sokat használ :)
33 hkm
Nekem is sok a folyásom nagyon, amióta babát várok. Pár hete minden reggel, amikor felkelek, folyik ki egy pici adag, mindig úgy megijedek.
Már volt több kenetvételem, sosem derült ki semmi, minden rendben volt.
Ami egészséges, a színtelen, fehér, sőt még a sárga is lehet normális, ha nincs szaga. Mennyisége? Kb 2-3 cm átmérőjű nekem általában a bugyin...
Ha szúrós szagú, bűzös, véres vagy barna, ha nagyon viszket a hüvelyed, mindenképpen dokihoz kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!