Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért álmodok mostanában...

Miért álmodok mostanában ilyen borzalmasakat? 30hetes vagyok,

Figyelt kérdés

a héten előszőr azt álmodtam, hogy beteg lett a kiskutyám, és azt mondta a doki, hogy egy hónapja van hátra.aztán ma meg arra emlékszem az álmomból, hogy nagyon sírtam és mondtam az unokatesómnak(akivel egyébként kb.1éve nem is találkoztam), hogy volt egy babám , de elment.

nagyon rossz volt.

2008. máj. 22. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ember mindenfélét összeálmodik,nem kell vele törődni.Benne vannak a félelmeink,vágyaink és minden,ami mostanában történt velünk,vagy amit láttunk.Nyugodj meg!

Ha nem tudsz nyugodtan aludni,akkor esténkét vegyél be egy szem Hovát,ezt terhesen is lehet!

2008. máj. 22. 15:11
 2/3 anonim ***** válasza:
nem kell vele foglalkozni.
2008. máj. 22. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Az én álmaimhoz képest ezek semmik.Én ilyeneket álmodok h. megerőszakolnak megh. egy sorozatgyilkos megakar ölni meg ilyenek!Szőrnyű!!!De elmúlik!Én 36 hetes vagyok de nyugi ennyi idősen már nem fogsz ilyeneket álmodni!Sőt lehet h. nem is fogsz álmodni mert nem tudsz már aludni, mert nem kényelmes sehogyse és vagy szomjas vagy vagy pisilni kell!:)
2008. máj. 23. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!