Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hízott a terhesség...

Ki mennyit hízott a terhesség alatt? és ezt sikerült leadni?

Figyelt kérdés
a fiammal, 18 kg-ot híztam, mennyi a normális ?
2012. nov. 1. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7.5 kilót híztam(72.5 kilóval mentem szülni).A babám 1 hónapos múlt,1-2 kilóval kevesebb vagyok,mint amennyivel kezdtem.172 centi vagyok,és 63-64 kiló.Az előző 2 gyerkőcnél több jött fel.Az elsőnél(17 kilót híztam) diétával ment le ami megmaradt 2.-nál(kilót híztam) mire 2 hónapos volt már "leolvadtak" rólam.
2012. nov. 1. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Szóval a 2.-nál 11 kilót híztam.
2012. nov. 1. 15:48
 13/14 A kérdező kommentje:
hát nem szeretnék nagyon az egekbe szökni a súlyommal, de a fiamnál iszonyú vizes voltam. 68 kg-val lettel akkor terhes 86-kg-val mentem szülni, a fiam 7 és fél éves lesz. most 7 hetes vagyok, de most 85 kg. szinte annyi mint amikor szültem. nagyon boldog vagyok , hogy babánk lesz, ... de most szeretnék tisztában lenni azzal hogy mennyi az ideális hízás.
2012. nov. 1. 16:21
 14/14 anonim válasza:
22 kg-t híztam , korházbol úgy jottem haza , hogy lement 12kg, és otthon meg magátol torna nélkul 4, úgyhogy maradt 6 kg pluszba.
2012. nov. 1. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!