Pisiltem és kicsit véres volt a wc papir. Ez a nyákdugo? Ha elmegy mikor jön utána a szülés?
Én tegnap voltam dokinál. És hasonlóan jártam, csak nálam nem kicsi vér jelentkezett, hanem -még a kórház területén jártamban- "elöntött. Előkerítették a dokit, aki 20 perccel korábban vizsgált és ismét megvizsgáltattak. A méhszáj zárva, a vérzést a vizsgálat okozta, amennyiben nem szűnik meg a vérzés 12 órán belül menjek vissza, amennyiben elfolyna a magzatvizem-, vagy fájásaim lennének menjek vissza. Szombaton- szerintem- nálam is elment a nyákdugó még sem sürgetjük a szülést. A babára bízzuk a megfelelő időpont kiválasztását. Egyébként a vérzés elmaradt, a baba pont olyan boldog mint a tegnapi incidens elött volt. A doki azt mondta nem tudja megmondani a nyákdugó elmenetelétől számítva mikor szül meg a kismama. A nővéremnem a kislánya 18 órával a nyákdugó elmenetele után megszületett 5 órai vajúdás után.
Ne izgulj! Sok szerencsét kívánok a szüléshez és a babázáshoz.
38 hetes kismama.
Nekem ma egy hete,hogy elment a nyákdugóm,és ha holnapig nem szülök meg,akkor befektetnek az osztályra...Tehát akkor hetek is lehetnek vissza.Amúgyegy kisujj utolsó percnyi nyálkahalomra kell számítani,ami lehet véres,lehet átlátszó.
A pici vér inkább a tágulás jele,ha nem találkoztál nyálkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!