21/24 anonim válasza:
Ezt jól benézted kérdező!!! :D Mire jó ez?
22/24 A kérdező kommentje:
tényleg nem én vagyok, csak rákerestem a google-n a terhes nőkre és kiválasztottam egyet akinek akkora hasa van mint nekem...
én az enyémről nem tennék fel képet...pláne hogy másris vannak striáim is :S
bocsi ha félreérthető voltam de sajna vmiért a sajátomról nem tennék fel, viszont kivi voltam kb milyennek tippeltek mert tényleg bmi nagy hasam van :S
2012. okt. 31. 08:57
23/24 anonim válasza:
És most ha barom nagy hasad is van,mire jo az?ez kiváltság számban éled meg? már eggyesek ezzel is nagyitanak Isteneeem......meg felvágnak!
24/24 anonim válasza:
De ha nem a meztelen hasadról tennél fel képet,nem látszódnának a stiáid. -.-
Nem értem,mi értelme van más nők terhes képeit a magadénak mondani és kamu kérdéseket feltenni!
Ha kíváncsi vagy a véleményünkre,miért nem mutatsz egy valós képet a hasadról RUHÁBAN?
Kíváncsian várjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!