Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhes vagyok. Mi...

21 hetes terhes vagyok. Mi lehet a hasogató fájdalom a hüvelyben? Elég kellemetlen!

Figyelt kérdés
Lehet a tágulás jele?
2008. máj. 22. 08:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Most gyorsabban nő a babád, és mindent nyom ide oda. Ez természetes, hogy lefele és fölfele, meg mindenfele érzed. Biztos kell neki a hely.
2008. máj. 22. 08:21
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat!Neked is volt ilyen?Ha valakinek még volt hasonló érzése írjátok meg oké?
2008. máj. 22. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, én 18 hetes vagyok és nekem is szokott nyilallgatni a hüvelyemnél. Aztán hamar el múlik és van. Szerintem ez természetes, legalábbis mindenhol ezt olvastam. Helyezkedik, növöget a baba.(Én minden ilyen apró jelnek örülök, ami a kisbabára utal, mert 6 hete nem láttam UH-n és csak most kezdtem érezni a mozgását.)
2008. máj. 22. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szintén 18 hetes vagyok és én is szoktam nyilalós érzéseket tapasztalni, igen, elég kellemetlen. Én is mindig ráfogom, hogy biztos a bébi miatt van, nem gondolok bajra. Felesleges idegesíteni magam.
2008. máj. 22. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Miket írtam itt? Szóval: a nyilallás ált. hamar elmúlik, és van, hogy napokig nem érzek semmit. Ezt akartam írni, de a fele lemaradt. :-)
2008. máj. 22. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!