Hogy tudtok aludni? (nagyobb pocakosok)
eddig minden rendben volt, megtaláltam a kényelmes pózt. de 2-3 napja órákat forgolódok, sehogy sem jó. pedig még nem is hatalmas a pocim (inkább még a pici kategóriába tartozom). idegesít, ha összeér a lábam. nem tudom felhúzni, mert nyomom a pocakom, hason alvás ugye kicsukva. háton sem kényelmes, elkezd fájni a derekam egy idő után. (nem panaszkodok, csak leírom, hogy hogy nem jó-sehogy).
nektek van valami tuti póz az alváshoz, ami bevált? azt nem is kérdezem, hogy szenvedtek e vele, mert gondolom igen :)
23 hetes kismama
meg tudom érteni azt amit átélsz :) én úgy alszom hogy a lábam közé és a pocakom alá gyömöszölöm a takaróimat (2vel alszom) és akkor kényelmesebb, csak akkor meg fázom és páromtól veszem el a takarót :) 1 takaró nem elég, mert az nem elég vastag, 2 a tökéletes :D
32 hkm
én párnázom magam mindenhol :D szegény párom már oda sem tud bújni hozzám, annyira el vagyok barikádozva a párnákkal :)
a legújabb most az, hogy a kislányom rájött, hogy éjszaka is lehet rugdosni, szóval ez sem könnyíti meg az éjjeleket, de ezt a részét legalább szeretem, és nem kínlódásnak élem meg :)
Teljesen megértem amiről írsz:), nekem kb a 20.héttől kezdődött, csak oldalt tudok aludni, de akkor is fél óránként oldal cserét kell csinálnom, mert a forgóm nagyon fáj, olyan mintha növőgörcsöm lenne:)! A kedvencem az mikor végre megtalálom a megfelelő pózt és akkor a kicsilányom gondolja úgy h nem jó...vagy én nem is tudom, de olyanokat rúg h már fáj! A bordáimat feszegeti:), de imádom!!!
Amivel kicsit könnyebb nekem az a szopi párna..., azt becsapom a lábam közé és elvagyok egy darabig!
32hkm.
Szia!!
Én a szerencsés kategóriába tartozom, ugyanis én már ugyan nem nagy hassal vagyok, de én még a szülés előtti éjszaka is olyan jót aludtam, hogy hihetetlen. Csak kitartást tudok kívánni!
3 hós lányka anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!