Feldagadt a jobb kezem, ez normális?
A lábaim már kb egy hete vizesednek, és ma estére bevizesedett a jobb kezem is, de a bal nem. Ez normális? Vagy teljesen mindegy? Holnap megyek orvoshoz, lesz vér és vizeletvizsgálat is, csak kérdezem, hogy szerintetek ez mi. Ha ökölbe szorítom a jobb kezem, olyan, mintha rajtalenne még plusz két réteg érzéketlen bőr, olyan esetlen a szorításom...
36+3 hkm
Normál vizesedés is lehet és toxémiás is. A vérnyomásmérésed és a vizeletvizsgálat eldönti az utóbbit.
Nekem 3. hét óta vizesedik a lábam, kb. 20. hét óta a kezem.
A másik kettő rendben van, így csak azt mondják, ez van.
34 hkm
Furcsa, hogy csak az egyik kezed dagadt fel. Én 27. héttől vizesedek, a lábam, kezem, sőt még az arcom is. Én nem is nagyon tudom ökölbe hajtani a kezem, nemhogy szorítani.... :(
Szerintem szerencsés vagy, hogy csak az utolsó hónapod ilyen. :)
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
A vérnyomásom rendben van, vettek tőlem vért meg vizeletmintát, most várom az eredményt, de múltkor (csütörtökön múlthéten) a védőnőnél negatív lett a fehérjeteszt, szóval elvileg nem vagyok toxémiás.
A dagadás lement a kezemről, a lábamon még ott van, menthetetlenül. :D De estére dagad be a jobb kezem, a bal nem, valószínűleg azért, mert a jobbat többet használom, jobban igénybe van véve.
Boldog babavárást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!