Ti innátok ilyet, megkóstólnátok?
van ez a well relax drink. most olvastam el mi van benne: citromfű-, kamilla-, és hársfavirág-kivonat, valamint magnézium. így ezek alapján szimpatikus. de ti megkóstolnátok? vagy ittatok már ilyet? természetesen a kismamákra gondolok...
egy 23 hetes kismama
Szia,én már ittam, de semmi különös, sem izben, sem hatásban...
Egyébként meg miért is ne lehetne?!
21 hkm
Jól hangzik, én megkóstolnám.
12hkm.
Amikor először megláttam a boltban,az jutott eszembe,hogy anti-energiaital:)Még egymás mellett is voltak a polcon.Igazából az ára riasztott el,én levendula teát iszom szinte minden nap,a hatása ugyanaz.
Bevallom őszintén,én egy energiaitalért áhítozom 4 éve,de mihelyst a szoptatást befejeztem,első dolgom lesz.
én besz@ri vagyok megkóstolni :D
egy próbát azért teszek, 2 dl ártani nem árthat, talán :)
köszi a válaszokat :)
3-as! Ne igyál levedula teát, az nagyon erős cucc! Inkább igyál citromfűteát, az sokkal kíméletesebb hatású, mint a levendulat.
Kérdező, szerintem egyszer ki lehet próbálni, de ha gondolod, holnap úgy is megyek dokihoz, megkérdezem neked!
36 hkm
Hát én a terhességem elején kipróbáltam, ki is jött belőlem. :/ Nekem nem ízlett, szerintem borzalmas volt.
De lehet, hogy neked bejön majd az íze.
38+5 hkm
5-ös vagyok, megkérdeztem a dokimat. Azt mondta, hogy ha jól esik, akkor lehet inni, de csak mértékkel. :) Tehát gondolom napi egy csak nem árt meg...
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!