Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt még valaki, aki 2 év...

Van itt még valaki, aki 2 év körüli gyerek mellett terhes?

Figyelt kérdés

31 hetes vagyok,kislányom 2 éves és 3 hónapos. Nagyon megváltozott kb. egy hónapja a lányom,nem is ismerek rá,olyan hiszti rohamai vannak,és nagyon nehezen viselem,hogy mindenért könyörögni kell neki(öltözés,pelenkázás,fogmosás. stb.),soha nem voltak ilyen gondok.Tudom,hogy életkori sajátosság a hiszti és dackorszak, de nem tudom nem-e a baba miatt jött ki most nála,mert már berendeztük a babaágyat,a ruhákat mosom,vasalom és sajnos mindenre az a válasz,hogy ez a babáé,biztosan rosszul is esik neki,talán most kezdi igazán felfogni,hogy már nem minden lesz ezentúl az övé.

Ti is mesélnétek,hogy viseli a gyereketek,hogy jön a tesó?

2012. okt. 28. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia

Én a 6-os válaszoló vagyok!

Jövőhéten már a 38. hetet fogom taposni és borzasztóan szeretnék már megszülni! :)Szinte már mindenhogy fáj a hátam, a kicsi fiam meg pont olyan pontot nyom valahol bennem, amitől olyan érzésem van, mint ha a belső combomat szorongatnék.Így izgis, mert gyakran akarok összecsuklani.A hasam már leszállt, így legalább a gyomorégésem elmúlt hála az égnek, ellenben legalább 2szer kelek éjszaka wc-re.Na kipanaszkodtam magam! :D De összeteszem a 2 kezem, mert a lányom viszont egy kis angyal!Elvan, játszik, eszik..és lekopogom eddig nem beteg, remélem nem is lesz, igaz már jönnek lassan a nagy hidegek!

Na hát kb velünk ennyi van! :D

2012. nov. 10. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
örültem ennek a kérdésnek, nekem jelenleg 19 hós a lányom, nemrég lettem babás a másodikkal, és ha minden igaz nyáron születik, 2 és 3 hónap korkülönbség lesz köztük. kicsit izgulok, de megfogadom a jó tanácsokat.
2012. nov. 10. 22:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én a 38. hetet taposom, lányom 20 hónapos, szóval nálam is van para, hogy is lesz ez 2 lányzóval! De ahogy olvasom a hozzászólásokat egészen jól állok, hiszen a nagy igen jó gyerek, remélem nem fordul fel fenekestül a ház, ha hazahozzuk a kishugit a kórházból!
2012. nov. 11. 16:24
 14/14 anonim ***** válasza:
az en "kislanyom" 2 eves 3 honapos, 24 hetes varandos vagyok. bar evesert nem kell konyorogni, betartja a programot, szobatiszta is, de o is hisztizik ha valami nem ugy sul el...nekunk tenyleg o az elso es nem is fog sok minden valtozni mert van segitsegem is ha kell (bar nem szivesen kerem-anyos) ha foglalkozom vele, jatszunk egyutt es idoben furdetve- lefektetve van, akkor egy angyal. ha faradt vagy unatkozik akkor az ellenkezoje, de ez ertheto es tudom ha o kezelhetetlen az csak az en hibam, mert nem jo iranybol kozelitem meg. olyan programja van hogy egy kisteso belefer (persze ha olyan jobaba lesz mint o volt) igen, meselek neki, minden adando alkalommal. szulest is eljatszodtuk, mindig megmutatom neki hogy szuletik a kiscsiko vagy mas a jatekok kozul, vagy o hogy szuletett es mondom hogy a teso is ugy lesz.jatek kozben is szoktam mondani hogy ezt majd meg kell oszd az ocsikeddel stb:) nagyon nagyon varom mar hogy "kiszulessen" ahogy o mondja:) es harmasban toltsuk napjainkat (apa delelott 10 ig van itthon, majd delben 1-3 ig es este 9ig-de ez is valtozo, van hogy kulfoldre utazik. szoval nakozben is tobbszor talalkozunk vele)viszont amikor meglatta a babyruhakat beduhodott hogy miert vettem olyan piciket hisz neki nem jok, vigyem vissza....tehat nem igazan erti mi van, bar mondtam h a tesoe es o pici mikor megszuletik. majd meglatjuk, csak azt tudom mondani...koztem es hugom kozt is kb annyi kulonbseg van mint koztuk lesz, de nem hagyott bennem negativ nyomot a csaladba erkezese...
2012. nov. 11. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!