Akiknek nagy a babájuk született mondanának nekem uh méreteket?
12 hetes 18 hetes 30 hetes érdekelne leginkább . Egyik gyermekem sem volt kicsi de most valahogy különösen nagynak gondolom a legkisebbemet . :)
32hkm
Szia!Nekem 36 hetes uh méreteim vannak.Bpd:92mm,thq:96mm.
Kislányom lesz,és a becsült súlya 3kg felett volt ekkor.Az orvosok szerint nagy baba lesz.Péntekre vagyok kiírva,hát kíváncsi leszek.:)
Péntek ? Huha az már hamarosan itt is van ...
Egészséges babát kivánok neked és a lehetőségekhez képest könnyű szülést . :) Nem izgulsz ? Első baba? Ird majd meg ,hogy mi lett ..
kérdező bocs az offért.
Megírnád a korodat?Csak kíváncsiság képen,mivel írtad ez a 4.babád.
Én 30vagyok és ő a harmadik a pocakomban,az elsőt 24 évesen szültem.
Remélem nekem is megadatik még egy 4. is:))
Péntekes vagyok.:)
Elvileg kislányunk lesz.Eddig nem féltem de mostmár,hogy közeledik az idő egyre jobban(első baba).Így szerintem ez természetes,hogy félek tőle,mert nem tudom mire számítsak.Vagy éppen addig jó..:D
35 -éves vagyok . :)
Az első kettőt nagyon korán szültem a harmadik volt úgymond az "ideális " akkor 26-éves voltam . Úgy gondolom igy még pont belefért a kis negyedikem . :))
Egy fiam és két lányzóm van most a legkisebbel két fiú két lány aránnyal zárunk . :)
A pénteki anyukának nagyon nagy drukk és amikor lesz pár perced és kedved kérlek ird meg ,hogy hogyan zajlott a nagy esemény . Nem csoda ,hogy izgulsz én is nagyon izgulok és én pont azért mert már tudom ,hogy milyen . :)) Bár a végeredmények életem legszebb részei . :)
Ne töröld ki a kérdést és akkor megírom,ha rendeződnek a dolgok körülöttem.:)
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!