Ha lányunk lesz a Sára nevet kapja, ha fiunk, akkor a Lukács nevet. Mit gondoltok? Nagyon gáz? Nagyon ódivatú? 18hkm
A Sára szerintem nagyon szép név, bár mostanában elég gyakori. Nekem a Sarolta is tetszik, a Lukács viszont nem, de persze Ti döntésetek.
Engem is leszóltak 10-ből 8-an, hogy a kisfiamnak a Sándor nevet adtuk, hogy ez már nem divat, apuka után elnevezni a gyereket, meg vannak ennél divatosabb nevek is, miért nem választok olyat. Mert nekünk ez tetszik. Ennyi. Ha Nektek tetszik a Sára és a Lukács név, akkor hajrá!
hát igen,aki kicsit kíváncsi volt,megnézett facen,mert hát a nevem nem kitalált,valóban így hívnak. a vezetéknevünk Barati lesz. a második opció a Boldizsár lett volna vagy a Barnabás, a vezetéknévhez mindkettő jobban ment volna,de a párom a Lukácsra szavazott és nekem is nagyon bejön.
A lánynevekkel meg nagyon bajban voltunk. A többi lehetőség a Júlia és a Flóra lett volna, de nekem egyik sem tetszett igazán. a Sára nagyon bejön. bár azt nem tudtam,hogy tucat név lett. hát mindegy,másikat ha akarnék sem tudnék választani :S ami nekem tetszik (Zille, Zília) azokat a párom elsőnek húzta ki a listámról :( sajnos a becézett alakja (Sári, Saci, Sárika) ezek már nem tetszenek,de az eredetije,vagyis a Sára nagyon bejön. Kis falu vagyunk, így a gimnáziumig nem hiszem,hogy találkozik majd druszájával :)
köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!