Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ha valakinek vakbél...

Mi van ha valakinek vakbél gyulladása van terhesség mellett?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok és nagyon sajog a jobb oldalam a medencecsont mellett. Már arra is gondoltam hogy vakbélgyulladás lehet esetleg... A méhen kívüli terhesség is eszembe jutott, de nem görcsölök elviselhetetlenül és nem is vérzek vagy barnázok, csak van egy állanód fájdalom ott már egy napja! Szerintetek?
2008. máj. 21. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szia. nekem volt vakbélgyulladásom a terhességem alatt.5 hónapos terhes voltam.a pocakom miatt nagyon nehezen lehetett kitapintani, és különleges vizsgálatok kellettek, na és azonalli műtét.de megvagyunk, én is és agyermekem is.Nem biztos h vakbélgyulladásod van, érdemes a tüneteiddel a körzetihez lesétálni.Mivel még pici a baba, igy biztos észreveszik rögtön.de nekem nem sajgott a hasam hanem kibirhatatlanul görcsölt.mindnképp keresd fel a dokit.h megnyugodj.
2008. máj. 21. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen keress fel egy orvost, terhességnél a legkisebb gyanú esetén is ki kell vizsgálni a dolgot, csinálnak majd uh-ot, és vesznek vért! Terhesen is megoperálnak, ha szükséges, de ezt egy orvosnak kell megnéznie. Mérd meg a lázad. Nem hánytál? Azért tudom ezeket, mert sebészeten dolgozom, ahol előfordulnak kismamák, vakbélgyulladással, epegörcsel stb. 14 hetes kismama
2008. máj. 21. 17:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha késszúrás szerű az érzes, menj dokihoz azonnal. Ha vakbélgulladásod lenne nagyon hasmenésed lenne és hamar perforál. A vakbél a jobb oldalon van, de a bal oldalon fáj legalábbis így rémlik. Azért ha nem múlik kerdezz meg egy orvost. Voltál már ? Megnézik ilyenkor, hogy nem-e méhen kívüli, de az nagyon szúró fájdalommal jár és sok vérzéssel.
2008. máj. 21. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja, és a méhenkívüli terhességet is ki kell zárni nőgyógyásznak!
2008. máj. 21. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Az egy oldalon jelentkező fájdalom utalhat méhenkívülire! Mielőbb orvos!!!
2008. máj. 21. 17:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Amikor 5 hetes körül voltam, én is nagyon megijedtem, mert nekem is sajgott a jobb oldalon, és be is lázasodtam 1 napra. Azt mondta a doki, hogy épp beágyazódik a pete, ne aggódjak. Azóta minden rendben van, most vagyok 11 hetes!!! Jó babavárást!
2008. máj. 21. 17:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Most azt vettem észre, hogy csíp ha pisilek, úgyhogy valószínűleg felfáztam!! A vesém körül is fájdogál! Most cickafarkfű és kamillateát iszom. Szerintetek mit csináljak?
2008. máj. 21. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, mindenképp nézesd meg!
2008. máj. 21. 19:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nem hányok, nincs lázam sem! Holnap reggel csináltatok egy vizeletvizsgálatot és ha nem múlik a fájdalom irány a doki! Köszönöm a segítségeteket!!!!
2008. máj. 21. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor megvan! Felfázás! És az a veséd! Volt már nekem is ilyen, így már világos... Nyugi, kapsz rá gyógyszert, nem lesz gond!
2008. máj. 21. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!