Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek koraszulese volt,...

Akiknek koraszulese volt, hogyan kezdodott? Van miert aggodnom?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok.Tegnap ejszaka meh osszehuzodasom volt 3-4 percenkent,bo masfel ora hosszan at. Eleg kellemetlen aludni sem tudta tole. MAr eppen azon volta,hogy beveszek par magneziumot es lezuhanyzom,ha nem mulik,irany a korhaz,de masfel ora mulva elmult. Ma betelefonaltam a korhazba egy szulesznovel beszeltem es azt mondta,hogy mivel elmult,igy ne aggodjak,ha megint lesz,telefonaljak be ujbol. egesz nap olyan feszito erzes van a huvelyemben a mehszajam kornyeken. Rosszat jelent?
2012. okt. 25. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen 30 hét környékén, szedtem a magnéziumot... 36 hetesen és 1 naposan megrepedt a burkom. Mivel faros volt a leányzó, így császároztak. 2500gramm és 45 lett a babám. Körülöttünk mindenkit vittek "szolizni" (kékfény alá) a lányomnak nem kellett. A korára sem küldtek át, mivel a súlya és érettsége megvolt. császár utáni 6. nap jöhettünk is haza. :)
2012. okt. 25. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Előbbire nem tudok válaszolni,azonban arra igen,hogy -nem jelent jót a feszítő érzés a hüvelyben! Azt jelenti,hogy nyílik a méhszáj!

Annyit tudsz tenni,hogy magnéziumot szedsz- megemelt adagban- és fekszel amennyit lehet,ha teheted egész nap!

2012. okt. 25. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem semmi konkrét előjel nem volt. Egy rutinvizsgálat alkalmával a 33. héten az orvos közölte: azonnal irány a kórház, mert egy ujjnyira nyitva a méhszáj. Cél: szigorú fekvés és orvosi ellenőrzés mellett visszatartani a szülést 2-3 hétig. Aznap éjjel arra ébredtem a kórházi ágyon, hogy elfolyt a magzatvíz, de semmi fájás. Kora délután megszültem, fájár csak akkor jött, amikor teljesen kitágultam.
2012. okt. 25. 13:24
 4/5 Anita8401 ***** válasza:

Szia én sajnos 27hetes voltam mikor megrepedt a burok így sűrgősségi császárom volt :( a kisfiam 480gramm volt :( de szerencsére már 1060gramm és semmi baja csak még kicsi :) .

3-4hét és itthon lesz velünk :) hétfőn volt 6 hetes a picurink :D .

Ne idegeskedj pihenj sokat és szedj magnéziumot :) nem lesz baj hidd el nekem :) .

2012. okt. 25. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 35. héten kezdett folyni a magzatvíz éjjel és rá másfél órára meg is született a kisfiam. Fájásom csak a magzatvíz folyása után kezdődött és szinte rögtön 2 percesekkel. Előtte semmi fájás, jósló sem volt. Max annyi, hogy 4 nappal előtte elkezdett elmenni a nyákdugóm. Valamint a 27. héten görcsöltem 2 napig, mert elkezdtem szedni a vasat és ezt váltotta ki. Elképzelhető, hogy már akkor elkezdtem nyílni, de azt is és a nyákdugó távozását is hiába jeleztem, nem vizsgált meg senki. Én kis naív meg ugye vakon mentem a doki és a szülésznő után. Mikor mész legközelebb dokihoz? Szerintem nem ártana egy vizsgálatot kérned. Én tegnap voltam dokinál tanácsadáson és kértem nézzen meg, nem akarok úgy járni, mint első fiamnál. Erre kiderült, hogy a méhszáj 3100. Keményedek és a derekam fáj. És 28 hetes vagyok! Kérj vizsgálatot, mert ha gond van, időben elé tudnak menni!
2012. okt. 25. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!