Himalája só vagy normál só terhesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elevitet szedek, amiben nincsen jód. A dokim azt mondta, hogy ha normális jódozott konyhasót használok, akkor nem lesz gond. Én eddig himalája sót használtam a magas ásványi anyag tartalom miatt (csak főzés után).
Most elkezdtem a normál jódozott sót használni, de nem igazán örülök neki, hiszen az ilyen sóval gyakorlatilag mérgezem a testem. Ráadásul a túlzott sóbevitel a vizesedést is elősegítheti.
Mi erről a véleményetek? Ki mit hallott erről?
Hogyan tudnék elegendő jódot bejuttatni a szervezetembe a jódozott són kívül?
13hkm
2012. okt. 25. 12:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!