Hogy áll a párotok a szexhez a terhesség óta?
20 hetes terhes vagyok, a babaprojekt alatt általában 2 naponta együtt voltunk. 2 hónap alatt összejött a kislányunk, de mióta megtudta hogy babát várok azóta sokkal kevesebbszer vagyunk együtt (heti 1-2 alkalom). Kérdeztem már tőle hogy mi a baj, de azt mondta hogy azóta mióta baba van, azóta többet dolgozik (tényleg) és sokkal fáradtabb. Ezt én belátom, de akkor is.... Biztos vagyok benne hogy nincs nő a dolgoban.
Kíváncsi lennék hogy ez más pároknál hogy van.
Nálunk épp fordítva.Persze,hogy félti,vigyáz is,de sokkal jobban kíván,mint előtte.Mindig azt mondja,hogy én vagyok a legszexibb kismama a világon... :-)
Mondd meg neki,hogy ne féljen,ha az orvosotok engedi,akkor nyugodtan lehet,hiszen ami neked jól esik,az jó a babának is.Mert szerintem itt csak arról van szó,hogy félti a babát.
39 h
Az én orvosom,-bár nem vagyok veszélyeztetett terhes- azt javasolta, hogy heti 1 alkalomnál többet ne nagyon erőltessünk és azt is óvatosan. Sajnos nagy a fertőzésveszély, az ideális óvszerrel lenne, de úgy a páromnak nem az igazi, de szerintem ezzel sok férfi van így.
Ha belegondolsz, nem olyan sűrűn nézik pl. a méhszáj nyitottságát 17 hetes vagyok (3 hete nézték)és ha véletlenül nyílik, mint a barátnőmnél (15. héten 1 hét alatt veszélyeztetett lett a nyitottság miatt), akkor nem tesz jót a túl sok együttlét a babának.
Az én párom eü-s és még jobban ismerti a veszélyeket mint más, úgyhogy nagyon félti a babát.
Egyébként én úgy gondolom, hogy most a baba az első és ki lehet bírni szex nélkül azt a pár hónapot, ha a párod is így gondolja. Szerintem senki nem szeretné, ha emiatt probléma lépne fel.
nekünk nem szabad szexelni sajnos, és már mindketten majd belebolondulunk. Néha ki szoktam őt elégíteni orálisan, de vágyom a simogatásra, bár mást nem nagyon kaphatok. Hétvégén (tizenpárhete először) egy picit kielégítettem önmagam (istenem, de jólesett!) de az a helyzet, hogy a veszélyeztetett terhességem miatt azt hiszem, lelkileg is blokkolom magam, mert nem nagyon nedvesedek. Jövő héten megyünk dokihoz, hátha mond valami bíztatót ezügyben is.
15 hetes pocis
A nem veszélyeztetett pocisoknál nincs semmi ellenjavallat a szexre. Talán segíthet, ha a párodnak megmutatsz egy hiteles cikket a várandósság alatti szexről. Küldök egy linket, ami leendő apukáknak is szól. Lehet, hogy sikerül eloszlatni az aggályait:
ez pedig az eleje a cikknek:
Remélem, hogy segít nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!