Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik terhesség mellfájdalom...

Létezik terhesség mellfájdalom nélkül?

Figyelt kérdés
Furcsa dolgokat érzek. Sokat fáj a hasam, főleg az alhasam, a mensim nem volt a megszokott (barnás, de volt vér is), időnként szédülök és fáj a derekam, megjön érzésem is van. Ma a ciklusom 8. napján vagyok. Hányingerem viszont nincs egy cseppet sem, a melleim pedig nem feszülnek, nem fájnak. Gondoltam már arra, hogy esetleg terhes vagyok e, de nem merek tesztet venni, mert attól félek, hogy pofára esek, de attól is félek, hogy mi van, ha cisztám van, vagy valamilyen betegség okozza ezeket. Írnátok véleményt? Bocsi, hogy nem igazi terhességi kérdéssel zavarlak titeket?
2009. aug. 8. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát 8. napon terheségre gondolni elég merész...

szerintem megfázhattál vagy megerőltetted magad,de látatlanban csak tippelgetni lehet.

2009. aug. 8. 20:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Félreértettél. Igaz, hogy a 8. napon vagyok, de említettem, hogy a mensim kicsit eltért a megszokottól, tehát ha terhes lennék, az már az előző hónapról származna. Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen lehetséges, cagy vessem el az ötletet?
2009. aug. 8. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet. De ha félsz tesztet csinálni, az atya úr isten sem fogja megmondani neked, hogy terhes vagy vagy sem.

Mindenki másképp éli meg.

Nekem semmi tünetem nem volt az elsővel sem, és most a másodikkal sem.

Férjem kollegája pl most tesztelt +-at prá napja, még dokinál sem volt, mert annyira korai terhesség elhet, de már hányt, sőt el is ájult...

Szóval csináj tesztet, ha pofára esel, ha nem, és menj dokihoz, az a biztos!

2009. aug. 8. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazatok van.
2009. aug. 8. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi lett belőle??

válaszolj légyszi:)

2010. máj. 9. 20:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam terhes.
2010. máj. 10. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy válaszoltál.
2010. máj. 11. 13:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Én pedig köszönöm az érdeklődésed!
2010. máj. 11. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!