Másnak is kellemetlen, amikor már kezd tele lenni a hólyagja /pisilnie kell/?
Nekem főleg éjjel, van, hogy arra ébredek, hogy meg akarok fordulni, de iszonyatosan fáj a hasam, muszáj elmennem wc-re, utána pedig már jobb. Ez mással is előfordul?
24 hkm
Nekem akkor van, ha felállok. Mármint mondjuk várakozom a dokinál és még nem mentem el wc-re és megjelenik a doki, hogy jó, mehetünk én meg felállok és jajj! Nagyon rossz! Vagy ha tévézek, és felállok hogy na akkor elmegyek pisilni, akkor is úgy megyek mint a nagyanyám. És ez így van már vagy egy hónapja és egyre rosszabb lesz!
Kitartást! Boldog babavárást!
35 hkm
húúúha, értem, hát ennek nem örülök, mert...jól mondtad, mint nagyanyám :D Én is úgy járok/állok fel az ágyból olyankor :D
Akkor ez még jó sokáig ki fog tartani :(
ha ülök vagy fekszem és fel akarok kelni akkor én is olyan vagyok mint egy 100 éves, nagyon nehezen megy a dolog :) attól félek egyszer emiatt nem érek időben a wc-re :) boldog babavárást
30hkm
Na, akkor megnyugodtam, hogy ez "természetes", és mással is előfordul.
Köszi a válaszokat.
Mindenkinek boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!